Tribina za mlade

VIDEO | Blanka Vlašić svjedočila vjeru mladima u Mostaru, oni joj uručili 'hercegovačku kesu'

"Kada bi me netko pitao da biram između zlatne medalje na Olimpijskim igrama i preobraćenja, ne bih razmišljala ni sekunde. Uvijek bih izabrala preobraćenje", naglasila je.
Kultura / Vjera | 03. 12. 2021. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

"Ozljeda je najbolje što mi se dogodilo u životu", kazala je Blanka Vlašić okupljenim mladima u četvrtak navečer u Katedralnoj dvorani Marije Majke Crkve u Mostaru. 

Naime, jedna od najboljih sportašica u povijesti Hrvatske održala je predavanje pred više stotina mladih okupljenih na Tribini za mlade "U zdravom tijelu zdrav duh". 

Blanka je govorila o sportskim uspjesima, ali i vjeri koja je promijenila njezin život i način razmišljanja.

"Kada bi me netko pitao da biram između zlatne medalje na Olimpijskim igrama i preobraćenja, ne bih razmišljala ni sekunde. Uvijek bih izabrala preobraćenje", naglasila je.

S mladima je podijelila i neke od najtežih trenutaka karijere, posebice trenutak kada je morala presjeći i proglasiti kraj karijere.

Blanka je istaknula kako joj je sport puno uzeo, ali daleko više dao. Naglasila je kako ne žali jer danas vodi potpuno drukčiji život od onog koji je zamišljala. 

Uz razgovor o vjeri, susret je obilježilo i puno smijeha pa su tako hercegovački mladi Blanki Vlašić uručili tradicionalnu "hercegovačku kesu" sa svim njezinim sastavnicama. 

Tribinu za mlade organizirao je Pokret Katoličke mladeži hercegovačkih biskupija "Mladi vjere, djela i molitve Mi ViDiMo", a osim Blanke Vlašić okupljenima su predstavljeni kratki igrokaze dramske sekcije dok je događaj uveličana Klapa Concordia. 

Kopirati
Drag cursor here to close