Tečaj crtanja i slikanja

Knjižnica Ljubuški organizira besplatan tečaj crtanja za odrasle

Knjižnica Ljubuški organizira besplatan tečaj crtanja i slikanja za odrasle - članove knjižnice.
Kultura / Umjetnost | 10. 10. 2018. u 13:07 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, izuzev redovitih svakodnevnih aktivnosti i rada s korisnicima usluga knjižnice, u svome nastojanju da oplemeni kulturno-društveni život na prostoru općine Ljubuški, upriličavanjem brojnih raznovrsnih kulturnih programa, akcija, tečajeva i projekta, na kojima nastojimo zastupiti sve kategorije društva, nakon uspješno održanog tečaja crtanja i slikanja za osnovnoškolce te izložbe radova nastalih na istom, organizira besplatan tečaj crtanja i slikanja za odrasle - članove knjižnice.

Naime, posrijedi je prvi ciklus tromjesečnog besplatnog tečaja crtanja i slikanja, na kojemu će polaznici učiti osnove crtanja i slikanja te proći većinu crtačkih i slikarskih tehnika, od crtanja olovkom, ugljenom, kredama i bojicama, pa do slikanja temperama i akrilom. Po okončanju istog upriličit će se izložba radova nastalih na tečaju, priopćeno je.

Tečaj će voditi magistar slikarstva Jure Paponja.

Broj prijava je ograničen. Prijaviti se možete posredstvom facebook stranice Knjižnica Ljubuški, na kontakt telefon 039/831-829 te osobno u knjižnici.

Kopirati
Drag cursor here to close