Bogat program

Svjetski dan knjige u Narodnoj knjižnici

Osebujan i zanimljiv program, koji je uključivao izuzetno kreativne recitatorske, pjevačke, plesačke i dramske točke, u potpunosti je okupirao pozornost mnogobrojne publike u Galeriji Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača
Kultura / Knjige | 24. 04. 2018. u 12:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom cijelog ovog tjedna, a povodom Svjetskog dana knjige, Narodna knjižnica HNŽ Mostar organizira različite zanimljive i edukativno -  kreativne aktivnosti.

Tako je jučer, 23. travnja 2018. godine u Galeriji Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača održan prigodan program, koji su priredili učenici Srednje prometne škole pod stručnim vodstvom prof. hrvatskog jezika Iris Pejković, kojoj je ovom prilikom uručena Zahvalnica za uspješnu suradnju.  - Svjetski dan knjige u Narodnoj knjižnici

Osebujan i zanimljiv program, koji je uključivao izuzetno kreativne recitatorske, pjevačke, plesačke i dramske točke, u potpunosti je okupirao pozornost mnogobrojne publike, koja je velikim gromoglasnim pljeskom nagradila organizatore prigodnog programa.

''Program namijenjen  učenicima devetih razreda ujedno je bio i presjek svih aktivnosti koje ova škola provodi te pozivnica svima koji nisu sigurni koju srednju školu upisati'', rekli su nam iz Narodne knjižnice.

Također, u srijedu 25. travnja s početkom u 17.30 sati, organizira  edukativnu radionicu „Mentalne mape“ pod vodstvom pedagoginje Antonije Džebe, koja će pobliže upoznati sudionike s novim metodama učenja i usvajanja informacija na jednostavan i brz način.

U četvrtak 26. travnja  s početkom u 11.30 sati u suradnji s OŠ Antuna Branka Šimića, organizira sat  lektire. Nakon upoznavanja s autoricom i prezentiranja nekih zanimljivosti iz života iste, učenici će na zanimljiv način obradit  roman Dnevnik Anne Frank, te održati i debatu na temu Lektira- radost ili mučenje?

''Ovom prilikom najavljujemo možda i najzanimljivije i najopsežnije događanje u Knjižnici, a to je Tjedan Harry Pottera, planiran za sredinu svibnja. Sastanak i završni dogovori sa svim suradnicima na ovom projektu  održat će se u prostorijama Knjižnice u četvrtak 26. travnja s početkom u 18 sati'', rekli su nam iz Narodne knjižnice HNŽ.

Kopirati
Drag cursor here to close