Druga

Nova zbirka poezije Ivice Vizentanera 'Stihom u suton'

Zbirka je podijeljena na šest poglavlja u kojima se mogu pročitati pjesme o zavičaju, ljubavi, Bogu, o najugroženijima i svakodnevnici te druge raznovrsne pjesme.
Kultura / Knjige | 11. 08. 2020. u 11:32 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iz tiska je izašla nova, druga po redu, zbirka poezije "Stihom u suton" autora Ivice Vizentanera.

Zbirka je podijeljena na šest poglavlja u kojima se mogu pročitati pjesme o zavičaju, ljubavi, Bogu, o najugroženijima i svakodnevnici te druge raznovrsne pjesme, navodi autor.

Nakladnik zbirke je Hrvatsko kulturno društvo "Napredak" podružnica Ljubuški, urednica i lektorica je Viktorija Kolak, naslovnicu je odradio slikar Jure Paponja, grafički urednik je Gojko Jelić, dok su svoj osvrt na zbirku dali pjesnik Ivan Volić i književnik fra Miljenko Stojić.

Autor ističe kako će se promocija navedene zbirke upriličiti kad se trenutna epidemiološka situacija popravi i kada nadležne institucije to budu smatrale prigodnim.

Svoju poeziju Vizentaner je prvotno objavljivao u časopisu učenika Franjevačke klasične gimnazije u Visokom "Novi list", prvu zbirku poezije "Svjetlo iznad prolaznosti" objavio je 2018. godine, a trenutno radi na slikovnici "Ljubuška zavičajna abeceda", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close