Nakon Sarajeva i Zenice

Za predstavu "Tražim muža" u Mostaru traži se karta više

Predstava će se u Mostaru odigrati u četvrtak 9. ožujka 2023. godine s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača.
Kultura / Kazalište | 27. 02. 2023. u 16:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Urnebesna predstava o muško-ženskim odnosima "Tražim muža" u izvođenju glumice Jelice Brestovac gostuje u Mostaru povodom Dana žena, a nakon nedavno rasprodanih predstava u Zenici i Sarajevu u Mostaru se traži karta više.

Predstava će se u Mostaru odigrati u četvrtak 9. ožujka 2023. godine s početkom u 20 sati u velikoj dvorani Hrvatskog doma Herceg Stjepan Kosača, a ulaznice za ovu hit predstavu potražite na blagajni Kosače svakim danom od 13 do 19 sati li na sustavu kupikartu.ba.

Kabaret predstava o muško-ženskim odnosima

Predstava "Tražim muža" je monodrama kabaretskog tipa. Rađena je po tekstovima Duška Radovića. Tema predstave su muško-ženski odnosi.

Kroz nekoliko različitih ženskih likova vidjet ćemo šta su sve žene spremne da učine kako bi osvojile željenog muškarca, i kako tog istog muškarca zadržati u svom životu.

Shvatit ćemo da 'muškarci kakvi god da su, žene će ih uvijek voljeti'.

To je vječita igra iz koje nitko ne izlazi kao gubitnik! Monolozi su vrlo duhoviti, a cijela predstava je protkana muzikom i plesom, kao važnim čimbenikom zavođenja. Tijekom cijele predstave učestvuje i publika. Svaka žena će prepoznati sebe u nekom od tih likova, a svaki muškarac će poželjeti da baš "on" bude "taj".

Koreografiju za ovu predstavu radila je Natalija Božić, Režija i glumu potpisuje Jelica Brestovac.

Kopirati
Drag cursor here to close