9 KM

Promotivne cijene ulaznica Narodnog pozorišta Sarajevo

Ulaznice za sve kategorije koštaju deset KM.
Kultura / Kazalište | 03. 01. 2018. u 13:13 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Narodno pozorište Sarajevo (NPS) kao poklon na početku nove kalendarske godine omogućilo je ljubiteljima teatra da po promotivnoj cijeni kupe ulaznice za komedije koje će biti izvedene u siječnju, ali i većinu drugih predstava.

Ulaznice za sve kategorije koštaju deset KM. Na sceni NPS-a, 9. siječnja će biti izvedena komična Donicetijeva opera ''Viva la Mamma'' u režiji Aleksandra Nikolića. Dan poslije drama ''Sve se nekako preživi osim smrti'' u režiji Dine Mustafića. 

Komedija ''Balkanski špijun u Sarajevu'' rađena prema tekstu Dušana Kovačevića, u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića, bit će izvedena 12. siječnja, a ''Ožalošćena porodica'' u režiji Ahmeda Imamovića 13. siječnja.

Balet NPS-a 16. januara izvest će ''Alisu u zemlji čuda'' u koreografiji i režiji Aleksandra Ilića. Za 17. siječanj planirano je izvođenje drame nastale u koprodukciji East West Centra i NPS ''Otkrivanje žene'' prema tekstu Harisa Pašovića, koji potpisuje i režiju. 

Komedija ''Hamlet u selu Mrduša Donja ili Hamlet zna što narod ne zna'' u adaptaciji i režiji Sulejmana Kupusovića, bit će izvedena 19. siječnja.

Sva izvođenja počinju u 19.30 sati, priopćeno je iz NPS.

Kopirati
Drag cursor here to close