Hit predstava

Popularna ''Đurologija'' u Mostaru

Kultna predstava Branka Đurića Đure ponovno pred mostarskom publikom.
Kultura / Kazalište | 17. 11. 2017. u 16:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultna predstava Branka Đurića Đure, ''Đurologija'', ponovo gostuje u Bosni i  Hercegovini 6.prosinca u Mostaru, Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača, priopćeno je.

Ova najgledanija predstava u regiji nastavlja obarati sve rekorde gledanosti, a iako je „Đurologiju“ u godinu dana pogledalo preko 80 tisuća ljudi, zanimanje za Đurin jedinstven i originalan humor ne prestaje.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u njegovim kultnim projektima „Top lista nadrealista'' i „Audicija'', Branko Đurić Đuro kroz „Đurologiju“ doista pruža ono najbolje od sebe.

Svojevrsni (anti)stand up show ''Đurologija'', kako ga i sam Đuro voli nazivati, u stvari je zbirka njegovih intimnih razmišljanja i pogleda na život koje prepričava na iskren i urnebesan način, držeći publiku u 90-minutnom oduševljenju i gotovo neprekidnom smijehu. Karizmatični sarajevski glumac s hollywoodskom i svjetskom karijerom, redatelj i rock glazbenik, Branko Đurić Đuro je sa svojom ''Đurologijom'' u Ljubljani već rasprodao četiri Cankarjeva doma ; u Zagrebu je više puta rasprodao malu dvoranu KD Lisinski, ali isto tako i veliku dvoranu KD Lisinski, te također i Tvornicu kulture.

U Beogradu je već deset puta rasprodao dvoranu Doma sindikata, a također je isto toliko puta u potpunosti rasprodao Bosanski kulturni centar u Sarajevu, ali ni to nije sve.

''Đurologija'' je u sarajevskoj dvorani Skenderija oborila sve rekorde – dvoranu je zbog Đurinog stand up-a do posljednjeg mjesta ispunilo čak 5000 ljudi, što je i dodatna potvrda da je ova originalna predstava uistinu prerasla u svojevrsni regionalni fenomen.

Uz sve rasprodane dvorane u regiji, valja svakako naglasiti i nekoliko uspješnih i rasprodanih turneja u SAD-u, Kanadi, Austriji, Nizozemskoj, Švicarskoj  i brojnim europskim državama gdje se također za svaku izvedbu „Đurologije“ redovito tražila ulaznica više.

Svi koji do sada još nisu uspjeli pogledati ovu kultnu predstavu, a i „ponavljači“ koji uvijek rado dođu ponovno uživati uz Đurine skečeve, karizmatični Sarajlija Branko Đurić Đuro poziva po novu dozu smijeha na predstojećoj „Đurologiji“ u Mostau, priopćeno je.

Ulaznice po cijeni od 20 KM i 25 KM su u prodaji na blagajni Herceg Stjepan Kosače!

Kopirati
Drag cursor here to close