Sastanak

Kordić sa mostarskim lutkarima: "Svjesni smo svoje odgovornosti u društvu"

Oreč i Kmetaš zahvalili su tom prigodom na prijemu kao na stalnoj potpori koju imaju od Grada Mostara i gradonačelnika Kordića, kao i Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara.
Kultura / Kazalište | 21. 02. 2023. u 17:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić primio je u utorak u Gradskoj vijećnici Tibora Oreča, ravnatelja Lutkarskog kazališta Mostar i Edina Kmetaša, direktora Pozorišta lutaka Mostar.

Sastanku je bio nazočan i načelnik Odjela društvenih djelatnosti Božo Ćorić. Oreč i Kmetaš zahvalili su tom prigodom na prijemu kao na stalnoj potpori koju imaju od Grada Mostara i gradonačelnika Kordića, kao i Odjela društvenih djelatnosti Grada Mostara.

Na sastanku je bilo riječi i o budućim zajedničkim projektima, a koji imaju za cilj kako zabaviti tako i educirati najmlađe. Jer, kako je naglašeno u razgovoru, svjesni su svoje uloge i odgovornosti u društvu, da uče najmlađe kroz svoje predstave, odgovornosti, moralu, lijepom ponašanju, ali i svemu onome što će i pomoći da sutra izrastu u kreativne i uzorne osobe.

Predstavnici ove dvije uspješne kuće su istinski predstavnici kulturne scene Mostara, koje su za svoj rad dobile i brojne nagrada i priznanja, kako na međunarodnim tako i domaćim festivalima, a čije predstave su vidjeli milijuni gledatelja.

Kopirati
Drag cursor here to close