Predstava "Ugovor"

Gradsko kazalište mladih Vitez pobjednik 1. ZAmKa festa u Svetom Ivanu Zelini

Šest amaterskih kazališta i šest raznovrsnih predstava obilježilo je prvi ZAmKa fest. Na festivalu su nastupila kazališta iz Bjelovara, Stažnjevca, Sombora, Zaboka, Hercegovca i Viteza.
Kultura / Kazalište | 26. 10. 2022. u 14:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklog vikenda završen je 1. ZAmKa fest koji je održan u organizaciji Zelinskog amaterskog kazališta “Zamka” i Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini (Republika Hrvatska). Šest amaterskih kazališta i šest raznovrsnih predstava obilježilo je prvi ZAmKa fest. Na festivalu su nastupila kazališta iz Bjelovara, Stažnjevca, Sombora, Zaboka, Hercegovca i Viteza.

Brojni gledatelji još su jednom dokazali kako Zelina voli kazalište, a na kraju svake predstave publika je dala svoje ocjene birajući najbolju predstavu festivala. Sve predstave su dobile dobre ocjene, ali publici se najviše svidjela predstava "Ugovor", Gradskog kazališta mladih Vitez, koja je tako proglašena najboljom predstavom festivala.

“Predstava iz Viteza je zaista bila izvrsna, mladi glumci su je izveli na profesionalnoj razini. Posebno moramo pohvaliti dječju scenu Bjelovarskog kazališta koja se svidjela najmlađim gledateljima. Svim sudionicima iskrene čestitke na odličnim predstavama! Vidimo se druge godine na 2. Zamka festu”, poručili su iz Zelinskog amaterskog kazališta Zamka i Pučkog otvorenog učilišta u Svetom Ivanu Zelini.

U predstavi “Ugovor” GKM-a Vitez igraju: Emin Šahdan, Leo Lukić, Ivan Žuljević, Iva Šakić, Hanka Salkić i Pavla Plavčić. Predstavu je režirao i adaptirao Marko Mirković, a izvršni producent predstave je Ivan Sajević.ž "Oduševljeni smo gostoprimstvom naših domaćina iz Zeline. Iako smo prvi put nastupili u Zelini, osjećali smo se kao doma. Ovo je zasigurno početak jednog sjajnog prijateljstva, a ovim putem želim zahvaliti publici na odličnoj reakciji i ocjenama za našu predstavu, kao i čestitati ansamblu predstave, al i svim ostalim sudionicima festivala", kazao je Ivan Sajević, utemeljitelj i voditelj GKM-a VItez.

Kopirati
Drag cursor here to close