90 minuta smijeha

Požurite po svoju ulaznicu za predstavu 'Đurologija'

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu 'Top lista nadrealista' i 'Audicija', 'Đurologija' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru
Kultura / Kazalište | 30. 11. 2017. u 22:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultna predstava Branka Đurića Đure, 'Đurologija', ponovno gostuje u Bosni i Hercegovini 6. prosinca u Mostaru, Hrvatski dom Herceg Stjepan Kosača sa početkom u 20 sati! Ulaznice su dostupne na blagajni dvorane Kosača po cijeni od 20 KM. Broj mjesta je ograničen, ulaznice se jako dobro prodaju, te vam stoga preporučujemo da ih nabavite na vrijeme.

Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu 'Top lista nadrealista' i 'Audicija', 'Đurologija' donosi jednog novog, drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja šoua izvlači ono najbolje iz svakog gledatelja i izaziva salve osmijeha na licima.

"Na svakoj predstavi svi se prepoznaju u situacijama o kojima govorim. Bilo da se dotaknem jutarnjeg tuširanja ili vožnje tramvajem... na sceni demistificiram i sebe samog pa ljudima iskreno govorim kakve osjećaje imam, o čemu razmišljam, što me dekoncentrira, itd.", kaže Đuro.

'Đurologija', autorski hit Branka Đurića - Đure, trenutno je najgledanija predstava u cijeloj regiji, a i šire. O samoj popularnosti predstave govori činjenica da je Đuro na stalnim turnejama diljem Balkana i da se za svako gledanje traži karta više.

"Pozivamo Vas da dođete 6. prosinca u dvoranu Kosača da zajedno uživamo u Đurinoj predstavi", poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close