Zabave nije nedostajalo

Zavirite na koncert: Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce

Amfiteatar Herceg Etno sela bio je pun jer nitko nije htio propustiti zabavu uz trenutno najtraženijeg pjevača u regiji.
Kultura / Glazba | 29. 07. 2022. u 17:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Petar Grašo održao je u četvrtak navečer fenomenalan koncert u Herceg Etno selu u Međugorju na kojem su uživale sve generacije ali i mnogobrojna dječica!

Amfiteatar Herceg Etno sela bio je pun jer nitko nije htio propustiti zabavu uz trenutno najtraženijeg pjevača u regiji, a Grašo je nakon jednodnevne odgode koncerta zbog kiše, jedva dočekao izaći pred svoje brojne hercegovačke fanove i zapjevati.

Foto: Tomo Miličević/ Foto Light studio  / Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce

Omiljeni Dalmatinac koncert je otvorio pjesmom "Jel ti reka ko" , i nakon toga samo nastavio nizati sve svoje najveće hitove.

Ovaj sjajan glazbenik i šarmer na sceni je u samom vrhu više od 20 godina, a osim što ga odlikuje vrhunski vokal, Grašo je autor mnogih hitova koje je pisao za druge izvođače.

U posljednjih godinu dana pokorio je svojim hitovima radijske top ljestvice, a rasprodanim koncertima u Hrvatskoj i regiji oborio rekorde popularnosti.

Foto: Tomo Miličević/ Foto Light studio  / Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce

Njegovi su nastupi odavno poznati po raskošnoj produkciji i euforičnoj atmosferi, a sinoćnja međugorska koncertna večer bila je poseba po nekoliko detalja. Petar je u jedom trenutku pozvao svu dječicu s koncerta da mu se priključe na pozornici i zapjevaju s njim, što su mališani jedva dočekali i u sljedećem trenutku pozornica je bila prepuna djece.

U popunjenom amfiteatru Herceg Etno sela, Grašo je odmah na početku koncerta napravio vrhunsku atmosferu, a publika je skoro dva sata pjevala sve njegove pjesme u glas i moge ispratila na nogama.

Spektakularnoj atmosferi doprinijeli su i posebnim efekti koje su priredili iz tvrtke za specijalne "Sedmo nebo". 

Foto: Tomo Miličević/ Foto Light studio  / Grašo raspjevao i rasplesao Hercegovce
Kopirati
Drag cursor here to close