Američka rock legenda

VIDEO: Carlos Santana se srušio tijekom koncerta

Nakon što su odveli gitarista, organizatori koncerta zamolili su publiku da isprazni amfiteatar koji se nalazi malo izvan Detroita.
Kultura / Glazba | 06. 07. 2022. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Američka rock legenda Carlos Santana (74) srušio se na pozornici tijekom koncerta u Michiganu u utorak navečer, piše Huffpost.

Stanje gitarista još nije poznato, no snimka koju su snimili njegovi fanovi pokazuje kako Santana maše publici dok ga odvode s pozornice u Pine Knob Music Theatre u Detroitu.

Nakon što su odveli gitarista, organizatori koncerta zamolili su publiku da isprazni amfiteatar koji se nalazi malo izvan Detroita.

Carlos Santana jedan je od najvećih i najinovativnijih gitarista svih vremena, a ovaj mjesec napunit će 75 godina.

U prosincu prošle godine Santana je morao otkazati neke nastupe zbog zdravstvenih problema. Poznati gitarist morao je na, kako su to tada opisali, 'neplanirani zahvat na srcu'.

''Osjećao sam se kao da mi slon sjedi na prsima'', objasnio je Santana tijekom intervjua za Las Vegas Review Journal nakon operacije i dodao kako mu je jedna arterija bila 94% začepljena.

U siječnju ove godine vratio se na scenu kako bi odradio još nastupa u veljači no, on i ostatak benda tada su se zarazili korona virusom.

Američki gitarist proslavio se legendarnim nastupom na Woodstock festivalu u 1969, gdje je nastupao sa svojim istoimenim bendom.

Kopirati
Drag cursor here to close