Eder Militao

Realovom Brazilcu od 50 milijuna eura pozlilo na pressici

Nažalost, komunikacija s predstavnicima sedme sile bila je kratkog vijeka jer je igraču iznenada pozlilo.
Sport / Nogomet | 10. 07. 2019. u 22:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eder Militao, 21-godišnji brazilski branič koji je za pedesetak milijuna eura stigao na Santiago Bernabeu iz Porta, napokon je dočekao službeno predstavaljanje.

On je danas obavio liječničke preglede u Madridu i potpisao za Real.

Slušao je Florentina Pereza kako govori o velikim ambicijama Kraljevskog kluba za narednu sezonu, zatim je pred više kamermana pozirao s obitelji i menadžerima pa istrčao na teren pozdraviti okupljene navijače i žonglirati loptom kako bi im se predstavio.

Nažalost, komunikacija s predstavnicima sedme sile bila je kratkog vijeka jer je igraču iznenada pozlilo.

Možda je od stresa i treme pretrpio napad panike, možda je dehidrirao zbog nedostatka zraka i vrućine, a možda je slabost došla i kao posljedica svega spomenutog. Pokušao je razvezati kravatu i popiti vodu, ali mu ni to nije pomoglo. Bilo mu je toliko loše da je morao napustiti press salu.

"Madrid je ogroman klub i u njemu uvijek postoji pritisak, ali nadam se da ću imati dobru sezonu ovdje", rekao je nešto ranije 21-godišnji stoper, vjerojatno ni sam ne pretpostavljajući koliko će ga taj pritisak prvi put slomiti.

Španjolski mediji već su se raspisali o zdravstvenim problemima mladog Brazilca, novopečenog prvaka Južne Amerike, ali je vjerojatnost da je nešto promaklo Realovim liječnicima zaista mala.

Real je za njega platio 50 milijuna eura Portu, a Kraljevski klub je kupovinom Edera Militaa došao na brojku od pet stopera. Sergio Ramos, Raphael Varane, Nacho Fernandez, Jesus Vallejo i Eder.

"Moje je da radim svoj dio posla, na treneru je da bira. Nisam još razgovarao s njim, ali jedva se čekam pridružiti ekipi na pripremama. Bit će to dobra borba za mjesto u momčadi. Volim se nadmetati, dat ću sve od sebe za ovaj dres, svaku utakmicu ću odigrati kao da mi je posljednja", predstavljao se Eder dok mu nije bilo toliko loše da je morao otići.

Kopirati
Drag cursor here to close