Koncert

Ulaznice za rođendanski koncert Johnnya Štulića su dobili ...

Kultura / Glazba | 06. 04. 2016. u 17:30 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kuća muzike i zabave 'Panta rhei' i Mostar čuvaju prave rockerske vrijednosti od zaborava. Tako je i sa Azrinim - Štulićevim pjesmama. U vrijeme kad Džoni još uvijek ne želi svirati iz poznatih, razumljivih poriva, podsjećamo se na njegove pjesme i čuvamo ih skupa od zaborava.

To najbolje radi (svira) tribute to Azra iz Novog Sada, a 'Panta rhei' ih je već ugostio 2009., 2011. i 2014. godine. Dok ulazite u klub i ne vidite stage, zaista imate utisak, da tamo Johnny svira, toliko su momci dobri - to znaju svi oni koji su ih slušali.

Branimir "na mjestu Štulića" Live !! u OKC 'Abrašević' 9. travnja - Branimir na mjestu Štulića i Neprijatelji. Ponovno, na istom mjestu, u rockerskom 'Abraševiću'. Kuća muzike i zabave 'Panta rhei' je domaćin sjajnom bendu iz Novog Sada.

Bljesak.info i Panta rhei su za ovaj koncert u Mostaru nagradili pet čitatelja sa po jednom ulaznicom. Ulaznice su osvojili Gorana Ćorić, Mirsad Košpo, Sarah Bozalija, Adi Kevelj i Anamarija Ramljak. Dobitnici su putem maila obaviješteni o načinu preuzimanja ulaznica.

Azra tribute band - Branimir i Neprijatelji, nam dolazi iz Novog Sada, obišli su i napunili sve veće klubove na ovim prostorima, a u nekim proglašeni i za bend godine, zahvaljujući nevjerojatnoj energiji frontmena i atmosferi koju napravi. Ima istu boju glasa kao Štulić, a interesantno je i da se zove Branimir...

'Gracija', 'Usne vrele višnje', 'Ako znaš bilo što', 'Kao ti i ja', 'A šta da radim', 'Balkan', 'Krvava Meri'.... sve sto poželite od AZRE, 9. travnja u 'Abraševiću'.

Bend Branimir i Neprijatelji pobjednik je drugog po redu Hello! glazbenog natječaja 'Hello! dobre vibracije' sa pjesmom 'Samo ljubav me čini sretnim'. Ovaj novosadski bend postoji od 2006. godine, a 2009. godine izdali su i svoj prvi album 'Tako moje oči vide'.

Dobro došli na svirku za pamćenje i odgovor - "znas li kako zvuči AZRA live ? ... Karte u pretprodaji 6 KM - prvih 200 karata, nakon toga cijena će biti 8 KM. Karte se u pretprodaji mogu kupiti u trafici na Rondou i OKC 'Abrašević'. Koncert će se održati 9.4. u 'Abraševiću' s početkom od 21:30 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close