Glazbena diva

Svi znaju da je Beyoncé kasnila na Grammy, ali ne i za neugodni trenutak s Jay-Z-em

"Uopće nije skužio što se događa"
Kultura / Glazba | 08. 02. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi koji su gledali dodjelu Grammyja ovaj vikend znaju da je Beyoncé kasnila, no tek je nekolicina primijetila urnebesno neugodan trenutak između pjevačice i supruga Jay-Z-ja odmah nakon njezina dolaska.

Kada je Beyoncé sjela na svoje mjesto, voditelj Trevor Noah joj je prišao kao bi joj uručio Grammy koji je propustila, no u istom tom trenutku Jay-Z je posegnuo za pićem i ponudio čašu supruzi, koju je ona odbila, prenosi index.

Video: TREVOR NOAH Hands BEYONCÉ Her GRAMMY Award | 2023 GRAMMYs

Reakcija repera na ovu situaciju nasmijala je gledatelje te je postala hit na društvenim mrežama.

"Uopće nije skužio što se događa", istaknuo je jedan tviteraš.

"Uvjerena sam da ga je povrijedilo što Beyoncé nije htjela piti s njim", "Zašto je bio tako opušten, kao da su na nekom roštilju?", "Beyoncé je vjerojatno bilo neugodno", nizali su se komentari.

Podsjetimo, odmah nakon Grammyja Jay-Z je podijelio svoje mišljenje o tome da Beyoncé nije osvojila nagradu za album godine. Nezadovoljan je time što nije pobijedila u navedenoj kategoriji, a pobjedu Harryja Stylesa nazvao je "marketinškom stvari".

"Uklonio sam se iz procesa i nadao sam se da će to učiniti kako treba. Došlo je do točke u kojoj mislim da je to samo marketinška stvar", rekao je za TIDAL.

Kopirati
Drag cursor here to close