Spektakl

Sve je spremno: Počinje Brodolom Winter Magic na Jahorini!

Sve prisutne će zabavljati internacionalne, regionalne i domaće zvijezde iz svijeta elektronske glazbe: Fedde le Grand, Mark Knight, Mahmut Orhan, Plastik Funk, After Affair, Andrew Meller...
Kultura / Glazba | 11. 03. 2022. u 17:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Proteklih dana trajalo je montiranje bine za prvo izdanje Brodolom Winter Magica, koji će predstojećeg vikenda osigurati najbolji provod na olimpijskoj Jahorini.

Sve prisutne će zabavljati internacionalne, regionalne i domaće zvijezde iz svijeta elektronske glazbe: Fedde le Grand, Mark Knight, Mahmut Orhan, Plastik Funk, After Affair, Andrew Meller, Drop Department, Kristijan Molnar, The Provincials, Petar Dundov, Alexander de Funk, Nebs Jack i DJ Jock.

Iako je svaki početak skijaške sezone na Jahorini praćen fenomenalnim sadržajem kada su u pitanju zabava i odličan provod, jednako zabavan i raznovrstan sadržaj uvijek je planiran za mjesec ožujak.

Pogodnosti

''Ove sezone smo na Jahorini ugostili više od 50 najpoznatijih glazbenih izovođača regije, a sada će naši gosti imati priliku da uživaju u velikom spektaklu za ljubitelje elektonske glazbe. Riječ je o spektakularnom događaju elektronske glazbe, pod nazivom Winter Magic by Brodolom Jahorina, 11. i 12. ožujka 2022. godine. Fenomenalan line up privlači posebnu kategoriju gostiju na našu planinu i siguran sam da nas očekuje još jedan događaj o kojem će se prepričavati i danima nakon završetka'', istaknuo je Dejan Ljevnaić, direktor OC Jahorina.

Inače, Jahorina bilježi rekordnu posjećenost ove sezone sa gotovo 380.000 skijaša i bordera koji su uživali na stazama, a ovim događajem će svakako biti zaokružen jedan sjajan ciklus koncertnih aktivnosti na olimpijskoj planini, priopćili su organizatori.

Nakon završetka ovog glazbenog spektakla elektronske glazbe očekuju se brojni dani još spektakularnijeg skijanja tijekom sunčanog mjeseca ožujka, dok manifestacije koncertnog karaktera u zimskoj sezoni 2021/2022. se završavaju sa pomenutim događajem. Uz sjajne uvjete za skijanje sa 150 cm snijega na sjajno pripremljenim stazama na 47 km ski staza, ovog vikenda sve posjetitelje od 10. do 13. ožujka očekuje popust na ski karte od 20%. Potom će uslijediti još veći popusti i skijanje po povoljnijim cijenama. Od 31. ožujka. do 3. travnja popust na ski karte koje se kupe i iskoriste u navedenom roku će iznostiti 30% dok će u terminu 14. do 17. travnja popust biti 40% na četvorodnevne, trodnevne, dvodnevne i dnevne karte.

Dostupan ograničen broj ulaznica!

Još vrlo ograničen kontigent festivalskih ulaznica (za oba dana) je dostupan po cijeni od 55 KM, a jednodnevne su trenutno 30 KM. Također, u prodaji su i dnevne VIP, te VIP festivalske ulaznice po sniženoj cijeni. Sve ulaznice mogu se kupiti na web stranici kupikartu.ba ili na kapijama Festivala.

Organizuran prijevoz do Jahorine iz Sarajeva i sa Pala

Nema potrebe da se na Jahorinu ide osobnim automobilima jer je OC Jahorina u suradnji s organizatorima za svoje posjetitelje organizovao autobuski prijevoz iz Sarajeva, Istočnog Sarajeva i sa Pala do festivalske lokacije 11. i 12. ožujka od 19:15h. Posjetitelji će, također, moći organizirano kući da se vrate 11. i 12. ožujkaod 3h. Cijena povratne karte je 8 KM iz Sarajeva, tj. 6 KM sa Pala, a više informacija o mjestima polazaka svi zainteresirani mogu da pronađu na ovom linku.

Kopirati
Drag cursor here to close