Sve ili ništa

'Srčani udar' objavio novi album sniman na dva kontinenta i u 6 tonskih studija

Sedmi studijski materijal grupe je specifičan po mnogo čemu i sigurno da zavrijeđuje pažnju.
Kultura / Glazba | 07. 08. 2020. u 13:37 Bljesak.info
0:50 / 3:49 "Sve ili Nista" - Srcani Udar | 2020

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon dvije godine, brojnih singlova koji su osvojili publiku širom regije i inozemstva, zvučnih suradnji i uloženog velikog umijeća, ljubavi i znanja, glazbeno remek djelo grupe ''Srčani udar'' - album ''Sve ili ništa'' sa 18 pjesama je konačno objavljen i dostupan za fanove i štovatelje dobrog rock zvuka.

Većinski autor na albumu je lider Dejan Đurković Englez, zaslužan za tekstove, glazbu i aranžmane, koje je radio u suradnji sa vokalom Slobodanom Vitasom i legendarnim Zlatanom Ćehićem Ćehom. Svoj doprinos u nastajanju teksta za numeru "Na pola koplja", duet sa Alenom Islamovićem, je dao upravo i poznati pjevač napisavši strofe.

Sedmi studijski materijal grupe je specifičan po mnogo čemu i sigurno da zavrijeđuje pažnju.

Nastajao je na dva kontinenta, sniman je u više gradova i u 6 tonskih studija, što dovoljno govori o svestranosti i utjecaju zvuka ''Srčanog udara'' koji dopire do publike i sluša se u svim bivšim republikama, te širom dijaspore u Europi, Americi i Kanadi. Kako i ne bi kada su svoj dio glazbene duše u njega utkali i velikani regionalne rock scene Alen Islamović, Ante Toni Janković, Miki Petkovski (SMAK), Zlatan Ćehić Ćeha, grupa ''Osvajači'', Žanil Tataj Žak, Lana Škrgatić, sve redom suradnici na duetima.

''Veliki dio materijala je snimljen u Dynamic Produkciji u Kanadi. Dragomir Herendić je u svom studiju u Ivangradu snimao vokale za pjesme na kojima su gostovali Alen Islamović, Zlatan Ćehić Ćeha i Lana Škrgatić. Žanil Tataj je snimao vokale u Zagrebu, Toni Janković u Karlovcu, „Osvajači“ u Kragujevcu, a post produkciju pjesme ''Još malo vatre i dima'' radio je Tihomir SuperSonic Studio u Torontu. Pored svjetske digitalne distribucije na preko 200 vodećih glazbenih platformi, uključujuci Amazon, Apple Music, Spotify..., prvi tiraž CD digipack-a je štampan u 10 tisuća primjeraka i distribuiran u preko 800 prodavnica širom dijaspore'', kaže Dejan Đurković Englez napominjući da isporuku CD-a vrše za cijeli svijet, a on se može naručiti na službenoj stranici benda www.srcaniudar.com.

Album inspiriran različitim pričama, životnim i ljubavnim, zasigurno će sam inspirirati i oduševiti mnoge, potvrđujući da rock iskra na našim prostorima nije ugašena već živi i plamsa kroz fenomenalne stihove i rime ''Srčanog udara''. U prilog tome ide i činjenica da je se čak 14 od 18 pjesama sa albuma ''Sve ili ništa'' našlo na vodećim domaćim top listama, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close