Kristijan Penavić

Širokobriježanin koji je oduševio na Super Talentu donosi "Strah"

Album se sastoji od 18 pjesama koje je podijelio na 3 EP-a koji će se sastojati od 5 pjesama.
Kultura / Glazba | 15. 02. 2023. u 21:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Širokobriježanin Kristijan Penavić priprema novu pjesmu i spot pod nazivom ''Strah'' koja će se pojaviti za tjedan dana. Sve svoje pjesme je samostalno producirao i snimio u studiju 'Mass Studios' u Mostaru, a bavi se glazbom više od deset godina.

Mnogi ga poznaju po zapaženom nastupu u Super Talentu gdje je došao do polufinalne emisije sa svojim autorskim pjesmama. Ove godine planira objavljivati po jedan single sa Albuma svakih 45+ dana. Počevši od prvog ''Strah'' koji izlazi 22.02.2023.

Album se sastoji od 18 pjesama koje je podijelio na 3 EP-a koji će se sastojati od 5 pjesama.

EP-ovi će izaći svakih pola godine u CD obliku i na svim streaming platformama.

Pjesmu ''Strah'' je poslao na Master u London studio 'Abbey Roads Studios' jer je tražio najveću kvalitetu za svoju pjesmu.

''Strah je pjesma o mojim nutarnjim strahovima i mislima s kojima se borim svakodnevno''.

''Po prirodi sam malo hipohondar'. Tako da sam ovu pjesmu napisao kao trijumf nad svojim strahovima'', rekao je Kristijan Penavić za portal Borak.info.

Spot također prati tu tematiku.

''Kroz spot me cijelo vrijeme progoni neka prikaza, koja predstavlja glavni strah, ali na kraju sam spoznao da sam ja sam svoj neprijatelj kada dođe do tih stvari, jer svi ti strahovi proizlaze iz moje glave. Tako da skidanje maske u spotu simbolizira moju spoznaju da sam ja uzrok svojih strahova. Pjesma je namijenjena da motivira i aspirira ljude koji vode bitke u životu, bile one vanjske ili nutarnje'', rekao je Kristijan.

Kopirati
Drag cursor here to close