Opustite se i zabavite

Rock škola Mostar poziva na prvi programski koncert u jedanaestoj školskoj godini

The Pretty Reckless, Kate Bush, Kings of Leon, The Killers, Halestorm, The Kiki Dee Band, Paramore, The Strokes, Maneskin, Queen, Kasabian i Paolo Nutini – izvođači su prvog programskom koncertu u jedanaestoj rock školskoj godini.
Kultura / Glazba | 21. 10. 2022. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak 25. listopada i četvrtak 27. listopada 2022. godine, s početkom u 20:30 sati u Klubu 27 (Muzički centar Pavarotti), Rock škola Mostar održat će prvi programski koncert u jedanaestoj programskoj godini. 

Na koncertu će se predstaviti dvanaest session bandova i četiri Off benda, sastavljena od starih i novih polaznika Rock škole. Bendovi će prezentirati svoje autorske pjesme, na kojima su radili sa svojim band coachevima kroz jedan ciklus od četrdeset dana, ali i obrade poznatih stranih hitova poput Make Me Wanna Die, Running Up That Hill, The Bandit, Mr. Brightside, Bad Romance, Reptilia, Iron Sky...

Session band ciklusi u Rock školi dio su obveznog obrazovnog programa na svim odsjecima, čiji je cilj poboljšati vještine grupnog muziciranja kod polaznika, razviti njihov kreativni potencijal i pripremiti ih za javne nastupe na pozornicama. 

Kroz ovaj program polaznici razvijaju timski duh, i kroz svoje autorske pjesme iskazuju mišljenja, stavove i osjećaje te šalju poruke u svijet. Pobjednički bendovi s najboljom autorskom pjesmom osvajaju snimanje u DK studiju Rock škole, a njihove pjesme Rock škola promovira na svojim digitalnim platformama.

Rock škola Mostar u jednoj programskoj godini održi pet session band ciklusa i pet programskih koncerata. Ovo je odlična prilika za mlade glazbenike da se upoznaju, postanu prijatelji i nastave surađivati u budućnosti.

''Opustite se i zabavite uz nastup polaznika Rock škole na prvom programskom koncertu u 2022./2023. programskoj školskoj godini. Čekamo vas u našem Klubu 27, uz uvijek dobru atmosferu!“ – poručuju iz Rock škole Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close