Koncert

Regina u Vitezu

"Sama", "Zvat ću te pile moje", "Kalimero", "Bježi dok si mlad", "Bistra voda", hitovi su ove grupe kojima je započeo koncert te se publika zagrijala u prohladnoj večeri.
Kultura / Glazba | 19. 09. 2022. u 19:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Vitezu je u nedjelju 18. rujna održan koncert grupe Regina.

Iako je koncert najprije najavljen za subotu, uslijed vremenskih neprilika koncert je održan u nedjelju, a publiku je do nastupa popularne Regine zabavljao DJ Bobo.

"Sama", "Zvat ću te pile moje", "Kalimero", "Bježi dok si mlad", "Bistra voda", hitovi su ove grupe kojima je započeo koncert te se publika zagrijala u prohladnoj večeri sve do konca nastupa koji je završen, također, uspješnim stihovima u izvedbi Regine "Kad poludimo" i "Ljubav nije za nas".

"Jako sam sretan da sam nakon nekoliko godina ponovno u Vitezu. Velika zahvala publici, a posebno organizatorima na pozivu i čestitka za ideju i organiziranje jedne lijepe večeri koju su darovali svome gradu", rekao je za medije Aleksandar Čović Regina.

Uz uživanje u koncertu publici je bio priređen i besplatan roštilj te pokloni iznenađenja, a iz Udruge Volim Vitez kazali su kako i ovom aktivnosti žele doprinijeti ugodnijem ambijentu života u Vitezu kroz kreiranje kulturno- zabavnog sadržaja. Posebno su zahvalili publici koja je podržala ove aktivnosti.

Koncret je održan u organizaciji udruge''Volim Vitez'', portala viteški.ba i caffea ''House''.

Kopirati
Drag cursor here to close