Duhovna izgradnja

Radio Marija počinje emitirati emisiju mladog širokobriješkog franjevca

"Radujemo se suradnji, a svima vama slušatelji želimo da slušanje ove emisije bude na duhovnu izgradnju'', priopćeno je.
Kultura / Glazba | 13. 04. 2020. u 15:37 Ivan KRALJEVIĆ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Facebook / Fra Ivan Slišković

Radio Marija u Bosni i Hercegovini ovoga ponedjeljka u svome programu počinje emitirati prvu u nizu emisija "Krist živi" autora fra Ivana Sliškovića, mladog hercegovačkog franjevca.

Fra Ivan Slišković rođeni je Širokobriježanin, student četvrte godine na Katoličkom bogoslovnom fakultetu u Zagrebu i član Hercegovačke franjevačke provincije.

"Radujemo se suradnji, a svima vama slušatelji želimo da slušanje ove emisije bude na duhovnu izgradnju. Slušamo se svakog drugog ponedjeljka u mjesecu, točno u 20:00 sati", priopćili su.

Program Radija Marija i nova emisija "Krist živi" može se slušati na sljedećim frekvencijama u Bosni i Hercegovini:

89,4 MHz (Mostar i Široki Brijeg), 97,8 MHz (Fojnica i Visoko), 98,9 MHz (Banja Luka), 101,2 MHz (Jajce), 103,3 MHz (Sarajevo, Travnik, Vitez, Kakanj, Vareš i Busovača), 103,3 i 97,8 MHz (Kreševo i Kiseljak), 105,7 MHz (Žepče, Maglaj i Zavidovići) te online ili na Facebooku.

Osim toga, program Radija Marija je dostupan i u paketima triju bh. televizijskih operatera: HT ERONET - Home TV (poz. 25), BH TELECOM - Moja TV (poz. 27) i TELEMACH (poz. 433) ili putem android aplikacije: na Trgovina play preuzmite aplikaciju pod nazivom - Radio Marija BiH.

Udruga Radio Marija u BiH utemeljena je 2010. i njezin glavni cilj očituje se u evangelizaciji. Pripada Svjetskoj obitelji Radio Marije sa sjedištem u Erbi (Italija), a koju čini preko 80 Marijinih postaja na svim kontinentima.

Papa Franjo I. prepoznao je Radio Mariju kao instrument evangelizacije i podržao ovo vrijedno misijsko djelo koje se temelji na velikodušnosti i radu volontera i dobročinitelja.

Kopirati
Drag cursor here to close