Snimanje

Poziv za mlade glazbenike i bendove: Prijavite se i snimite kvalitetan materijal

Kultura / Glazba | 25. 09. 2017. u 19:29 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School u suradnji sa Asocijacijom muzičkih stvaratelja (AMUS) nudi priliku glazbenicima/bendovima iz BiH da se prijave i osvoje snimanje u MoRS DK studiju!

Ideja je predstaviti mlade bendove u usponu iz Bosne i Hercegovine koji stvaraju i izvode autorska djela.

Većinom je za mlade glazbenike/bendove vrlo teško doći do sredstava kako bi realizirali svoje prezentacijske materijale sa kojima mogu predstaviti svoj rad i aplicirati prema regionalnim - internacionalnim festivalima, klubovima, eventima.

"Budući da Rock škola posjeduje infrastrukturu za audio snimanje glazbenih materijala, u suradnji sa AMUS nudimo svoju infrastrukturu i znanje tehničkog osoblja na raspolaganje kako bi pet bosanskohercegovačkih bendova dobilo priliku snimiti svoja djela, te u konačnici posjedovati relevantne prezentacijske materijale.

Osim što će odabrani bendovi dobiti priliku za posjedovanje svog kvalitetnog materijala, mi kroz snimanje također nudimo i osnovno obrazovanje snimanja - produciranja u studiju što će biti od velike koristi autorima i izvođačima u njihovom budućem radu", navodi se iz Mostar rock school.

Prijaviti se možete na način da pošaljete demo snimku svog autorskog materijala i nekoliko rečenica o glazbeniku ili bendu na mail [email protected] najkasnije do 10.10.2017.

Pristigle materijele preslušat će iskusni predavači Mostar Rock Škole te izabrati pet dobitnika. Tehnička kvaliteta demo snimke se ne uzima u obzir kod izbora bendova. Zakašnjele prijave neće se uzeti u razmatranje. Odabrane glazbenike - bendove će kontaktirati osoblje škole te dogovoriti termine za snimanje.

Kopirati
Drag cursor here to close