21.06., u klubu K19

Mostar Rock School vas poziva na spektakularni koncert povodom Svjetskog dana glazbe

Mostar Rock School slavi desetu godišnjicu rada i srdačno vas poziva da skupa sa timom Rock škole, studentima i prijateljima, proslavite Svjetski dan glazbe u Mostaru.
Kultura / Glazba | 14. 06. 2022. u 13:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostar Rock School slavi desetu godišnjicu rada i srdačno vas poziva da skupa sa timom Rock škole, studentima i prijateljima, proslavite Svjetski dan glazbe u Mostaru.

Koncert će se održati u utorak 21.06., u klubu K19 (OKC Abrašević), s početkom u 20:30 sati, a ulaz je besplatan za sve posjetitelje. Predstavit će vam se niz umjetnika i bendova iz škole, kao i gosti iz Sinja (Hrvatska) – grupa M.O.R.T. - blues bend za sve ljubitelje energičnih nastupa.

Ispred Rock Škole Mostar nastupa Akademski odjel koji će vam predstaviti obrade poznatih pjesama u svojoj jedinstvenoj interpretaciji. Pridružit će im se pobjednički bendovi iz posljednjeg ciklusa session programa koji će predstaviti svoje autorske radove i obrade poznatih domaćih pjesama.

Morana je mladi bend polaznika Rock škole Mostar čiji zvuk sadrži elemente post punka, new-wavea i indie glazbe, a čini ga grupa koja je prethodno bila poznata kao "The Cure Cover Bend", koji se kasnije orijentirao ka autorskom radu.

Ilijesku, mladi glazbenik i tekstopisac, također polaznik Rock Škole Mostar, predstavit će nam svoj autorski opus s fokusom na elektronsku glazbu.

Muse Tribute Band je samoinicijativno formirani bend polaznika Rock Škole Mostar koji će vam prezentirati repertoar poznatog engleskog progressive rock/metal sastava.

''Pridružite nam se i budite dio proslave Svjetskog dana glazbe te svojim dolaskom uveličajte desetogodišnji jubilej Rock škole Mostar'', poručuju organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close