Ne propustite!

Mostar Rock School najavljuje mobilnu rock školu!

Mobilna Rock škola je jedan od projekata Rock škole Mostar, koji već četvrtu godinu nastoji mladima u BiH osigurati pristup neformalnom glazbenom obrazovanju i kulturnim aktivnostima.
Kultura / Glazba | 23. 05. 2022. u 16:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mobilna Rock škola 2022. godine dolazi u čak 4 grada u Bosni i Hercegovini! Vitez, Banja Luka, Uskoplje i Tomislavgrad su sljedeće stanice putujuće Rock škole.

Mobilna Rock škola je jedan od projekata Rock škole Mostar, koji već četvrtu godinu nastoji mladima u BiH osigurati pristup neformalnom glazbenom obrazovanju i kulturnim aktivnostima te se kroz logističku i mentorsku podršku omogućava razvoj mladih talenata.

Kroz stvaranje bendova na radionicama u organizaciji tima predavača Mobilne Rock škole, mladim glazbenicima u gradovima diljem zemlje otvara se prostor za kreativni i timski rad te prilike za poznanstva i suradnju sa Rock školom Mostar. Prijateljstva i partnerstva lokalnih zajednica sa Rock školom Mostar, također su jedan od ciljeva ovog projekta.

Radionice će biti otvorene za bendove, ali i za individualce, od razine početnika do naprednih, koji žele nadograditi svoje individualne i grupne vještine muziciranja. Minimalna dobna granica za sudjelovanje je 10+ godina, a sudjelovanje na radionicama je besplatno.

''Svi oni koji sviraju jedan od sljedećih instrumenata: gitara, bass gitara, vokal, klavijature, i bubanj - mogu se prijaviti, ali i oni koji dobro vladaju bilo kojim drugim instrumentom dobrodošli su'', poručili su organizatori.

Ne propustite pratiti obavijesti o datumima i načinu prijave na nadolazeće radionice preko Facebook i Instagram kanala Mostar Rock School, kao i na internet stranici Rock škole Mostar www.mostarrockschool.org

Mobilna Rock škola je projekt u okviru velikog projekta ''Mostar Rock School'', kojeg trenutno financira Švedska razvojna agencija za međunarodnu suradnju (SIDA).

Kopirati
Drag cursor here to close