Jeste li spremni za polijetanje?

Mostar - Elvisov povratnički specijal '23 na "autentičan" način

Nastup je otvoren hit singlom koji je i samog kralja rock-a lansirao na scenu: njegovom izvedbom "That's All Right."
Kultura / Glazba | 18. 03. 2023. u 09:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U mostarskom "Bass-u", poznatom kao music and coffee bar, sinoć, 17.3. publiku je zabavljao "Authentic Band" svojim premijernim nastupom pod nazivom "Elvis Presley Tribute'', piše Iva Pehar, koja je uživala u ovoj svirci.

Sastav čine Josip Drinovac na vokalu, koji je scenom vladao "elvisovski"; Ivo Jurić na vokalu i gitari; Tomislav Dugandžić na bubnjevima; Josip Zovko na bass gitari i Ivan Zovko na klavijaturama, koji je poznat i kao profesor klavijature i band coach u mostarskoj "Rock školi."

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Music & Coffee Bar BASS (@musicbarbass)

Nastup je otvoren hit singlom koji je i samog kralja rock-a lansirao na scenu: njegovom izvedbom "That's All Right." Potom su uslijedili i "Blue Suede Shoes," "Baby, Let's Play House," "Trouble," "Burning Love," "Jailhouse Rock," "Suspicious Minds," legendarni "Hound Dog" i mnogi drugi. Publika je osim bezvremenskih hitova uživala i u dirljivim baladama "Love Me Tender," "Can't Help Falling in Love," i kao šećer na kraju; akustičnom izvedbom "Always on My Mind."

Iako je od nastupa "ukradeno" par pjesama zbog policijskih patrola koje su započele oko 22h, atmosfera i energija koju su mladi glazbenici prenijeli nije se rasplinula i još jednom se dokazalo - Rock and roll će živjeti vječno.

"Nadamo se da vam je zabavno bar 1/10 koliko nama," kazao je između pjesama sinoćni Elvis, a pred kraj se spomenuo i mogući budući nastup u Hrvatskom domu Herceg Stjepana Kosače.

Kopirati
Drag cursor here to close