Rock School Booking

Masterclass sa Zlatanom Karićem

Zlatan Karić je glazbenik/kantautor/pjevač iz Zenice. Zanimanje za glazbu pokazuje još od malih nogu, a zatim kao devetogodišnjak, svu svoju ljubav i pažnju poklanja repu i hip hopu.
Kultura / Glazba | 14. 11. 2018. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Zlatan Karić

Mostar Rock School Booking vas poziva na muzičku radionicu sa Zlatanom Karićem.

Radionica će se održati 16.11. u 15:00, u velikoj sali MC Pavarotti. Sudjelovanje na radionici je besplatno i svi su dobrodošli.

Zlatan Karić je glazbenik/kantautor/pjevač iz Zenice. Zanimanje za glazbu pokazuje još od malih nogu, a zatim kao devetogodišnjak, svu svoju ljubav i pažnju poklanja repu i hip hopu.

Veliki utjecaj na Zlatanov glazbeni razvoj imali su glazbenici koji su kombinirali rep sa drugim glazbenim pravcima (Funky, Rock, Reggae). U periodu sazrijevanja, Zlatan počinje da se zanimanje za neke druge muzičke pravce, pokušavajući da ukomponuje rep i pjevanje. Soul, Reggae, British Rock i Funky su bili pravci koji su ga oduševljavali i u njima je pronašao novi smisao.

Zlatan je bio član bendova ''Brotherhood'', "The Badge'', "Paranoid Android“, te je surađivao sa mnogim lokalnim dj-jevima iz Zenice.

Krajem 2016. godine započinje svoju solo karijeru. Sve pjesme na kojima radi su autorske pjesme koje odlikuje poseban glazbeni izraz. U svojim pjesmama na jedinstven način objedinjuje Reggae, R&B, Soul, Funky, Blues i Rock muziku. Iako su glavne teme i motivi socijalne prirode, Zlatan u svojim pjesmama budi pozitivnost i svjesnost.

Mostar Rock School Booking (MoRS Booking) doprinosi razvoju glazbene scene u Bosni i Hercegovini, potiče rad mladih muzičara i muzičkih profesionalaca i stvara nove prilike i izazove u glazbenoj industriji.

Projekat podržava Vlada Švicarske i Ambasada Kraljevine Norveške, a provodi ga Mostar Rock School Booking.

Kopirati
Drag cursor here to close