Međugorje

Konačno i rock ikona Bebek u Herceg etno selu

Na sceni će mu se pridružiti Bebek bend i njegov sin Zvone Bebek, istaknuti i vrlo talentirani gitarist benda.
Kultura / Glazba | 08. 07. 2022. u 13:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Željko Bebek, rock ikona naših prostora održat će 12.8. svoj koncert u amfiteatru Herceg Etno sela, s početkom u 21 sat. Ovo je ujedno i prvi put da će Bebek zapjevati u Međugorju, a na sceni će mu se pridružiti Bebek bend i njegov sin Zvone Bebek, istaknuti i vrlo talentirani gitarist benda. Zvone je nedavno s tatom Željkom snimio duet "Kakv otac, takav sin", pa Željko ponekad zna reći u šali da će mu Zvone biti i "gost" na koncertu.

Prepoznatljiva boja glasa, jedinstven karakter i neodoljiv šarm Bebeka su učinili jednom od najvažnijih i najutjecajnijih ličnosti glazbene scene naših prostora, a koncert u Međugorju koji nas očekuje 12.08. zasigurno će biti nezaboravni glazbeni događaj za sve generacije publike.

Foto: PR / Konačno i rock ikona Bebek u Herceg etno selu

Hitovi ''Tijana'', ''Oprosti mi što te volim'', ''Da je sreće bilo'', ''Laku noć svirači'', ''Žuta ruža'', ''Dabog da te voda odnijela'' obilježili su njegovu solo karijeru, a zapjevat će ih na predstojećem koncertu, uz sve one novije uspješnice ''Ono nešto naše'', ''Gdje sam bio'', ''Ja po kafanama'', ''Kupit ću nam sat'' i aktualne singlove ''Kćeri moja'', ''Kakav otac, takav sin'', i mnoge druge. Na set listi jedinstvenog spektakla u Međugorju naći će se, dakako, i bezvremenski hitovi Bijelog dugmeta.

Ovim koncertom Željko Bebek započinje i svoju ljetnu mini-turneju u Bosni i Hercegovini, a samo dan nakon međugorskog koncerta, 13.8., Bebek će održati veliki koncert u Sarajevu, u Domu mladih!

Željko Bebek, originalni pjevač Bijelog Dugmeta koji je u svoj prvi bend Kodekse svojedobno doveo Gorana Bregovića, uistinu je najveće pjevačko ime naših prostora, a njegova sjajna karijera traje skoro 50 dugih godina.

Foto: PR / Konačno i rock ikona Bebek u Herceg etno selu

Ne propustite priliku biti dio ovog glazbenog spektakla uz Željka Bebeka na najljepšoj hercegovačkoj ljetnoj pozornici.

Bebeka u Međugorje dovodi agencije iDEA Event u sklopu ovoljetnih koncertnih programa #koncertigodine, a partneri koncerta su Elektroprivreda HZHB i Jack Daniels.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti na recepciji Herceg Etno sela, info pultu Mepas mall-a i online putem sustava kupikartu.ba.

Pripremite se za noć rocka, zabave i plesa 12.08. uz Bebekovu neiscrpnu energiju, karizmu i bezvremenske hitove!

Kopirati
Drag cursor here to close