Ti mi budi

Duhovna glazba: Tomislav Nosić objavio novu pjesmu

Tomislav Nosić rođen je 11. prosinca 1989. u Kanadi. Početak njegovoj ozbiljne pjevačke karijere je bio u ožujku 2008. u Kanadi, kad je počeo pripremati prvi album.
Kultura / Glazba | 26. 11. 2018. u 08:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjevač duhovne glazbe Tomislav Nosić, na svom youtube kanalu i facebook profilu,  objavio je spot za svoju novu pjesmu imena “Ti (Ti mi budi)”.

“Često nam se zna dogoditi da znamo što nam je cilj, znamo kamo trebamo ići, ali smo negdje na putu ”zapeli” u košmaru raznoraznih problema, pitanja, sumnji, nedoumica i mlakosti te postajemo svjesni kako ne možemo dalje sami. Takvi trenuci su oni u kojima nam je Gospodin najbliži i koji su nam prilika kako bismo ga ponovno susreli u poniznosti i priznali da je naš istinski cilj, put i vodič zapravo On. Upravo o tome progovara ova pjesma”, kaže Tomislav Nosić na svom facebook profilu.

Tomislav Nosić rođen je 11. prosinca 1989. u Kanadi.  Početak njegovoj ozbiljne pjevačke karijere je bio u ožujku 2008. u Kanadi, kad je počeo pripremati prvi album.

Njegov album simbolična naziva “Donija sam grudu zemlje” sadrži deset skladbi, u modernom pop ritmu s lijepo upakiranim fragmentima etno instrumenata, a sadrži i jednu skladbu na engleskom jeziku. Nastupao je na mnogobrojnim glazbenim natjecanjima u BiH i u Hrvatskoj kao što su Etnofest Neum, Festival zabavne glazbe Bihać, Marko Polo Festival, Melodije Hrvatskog Juga, Glas Ploča i PapaFest.

Video: Tomislav Nosić- Ti (Ti mi budi)
Kopirati
Drag cursor here to close