Radijski hit u Hrvatskoj

Cecilija objavila novi singl i video spot "Živi, samo živi"

Pjesmu su za nju napisali autori Miroslav Zečić i Ivan Zečić, a aranžman potpisuje Ivan Zečić.
Kultura / Glazba | 01. 06. 2023. u 14:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznata hrvatska pjevačica i TV voditeljica Cecilija snimila je spot za pjesmu "Živi, samo živi" s kojom će 10. lipnja nastupiti na popularnom regionalnom muzičkom festivalu zabavne i pop muzike - CMC festivalu, koji se tradicionalno održava u Vodicama. Ova moderna i radiofonična pop zabavna pjesma u kratko vrijeme osvojila je radijski eter u Hrvatskoj, a sada kreće i u osvajanje regionalnih top lista.

Cecilija, iza koje su brojni hitovi poput pjesama "Lijepa naša u srcu", "Slavonijo lijepa", "Mangup", "Bećaruša" i mnogih drugih, dugi je niz godina u Hrvatskoj nosila epitet Kraljice moderne tamburaške muzike, a sada je odlučila napraviti zaokret u pop zvuk i predstaviti novi singl "Živi, samo živi". Pjesmu su za nju napisali autori Miroslav Zečić i Ivan Zečić, a aranžman potpisuje Ivan Zečić.

U prvom je tjednu emitiranja u Hrvatskoj zasjela na visoko 3. mjesto službene nacionalne top liste HR TOP 40. To je izuzetan uspjeh i naznaka da su Cecilija i njen autorski tim Hit Factory napravili odličan posao i pogodili ukus glazbenih urednika na radio postajama i što je najvažnije, ukus njihovih brojnih slušatelja.

Iako je s ovom pjesmom Cecilija napravila ozbiljan zaokret i promijenila glazbeni izričaj, pjesma je naišla na odličan prijem na radio postajama.  Već tri tjedna zaredom kao najemitiranija pjesma CMC festivala nalazi se u samom vrhu službene top liste HR TOP 40. Kada se zna da na festivalu nastupaju najveće zvijezde domaće i regionalne glazbene scene, ovaj uspjeh tim ima veće značenje.

Dugi niz godina Cecilija spada među rijetke izvođače koji se mogu pohvaliti velikim brojem odlično posjećenih nastupa, punim dvoranama i gradskim trgovima. Njena vjerna i brojna publika prati je na njenim glazbenim nastupima, kao i putem TV ekrana u njenom voditeljskom poslu. Uspjehom pjesme "Živi, samo živi" Ceciliji se otvaraju vrata za nastupe u novim sredinama, a velika joj je želja da uz brojne koncerte širom Hrvatske ove godine nastupi i u Bosni i Hercegovini.

Video: CECILIJA Živi samo živi

"Jako sam sretna i radosna što je moja nova pjesma 'Živi, samo živi' tako dobro primljena na radio postajama, što je potvrdio njen odličan plasman na službenoj top listi HR TOP 40. To je izniman uspjeh i moram biti iskrena da nas je sve ugodno  iznenadio i razveselio. Znali smo da imamo odličnu pjesmu, ali kako sam napravila promjenu glazbenog izričaja naša očekivanja su bila nešto skromnija. Na tome sam neizmjerno zahvalna mom autorskom timu Hit Factory te glazbenim urednicima i svim ostalim dragim ljudima na radio postajama koji su pjesmu prepoznali i emitirali u tolikom broju. Bez njih bi pjesma teško pronašla put do srca njihovih brojnih slušatelja. Još jednom od srca hvala svima onima koji su pridonijeli uspjehu pjesme 'Živi, samo živi', naglasila je Cecilija, ne skrivajući oduševljenje da je njen novi singl tako dobro prihvaćen.

"Trenutno sam jako zauzeta i uzbuđena, jer se osim svakodnevnih radnih obaveza pripremam za nastup na CMC festivalu, što me izuzetno raduje. Jedva čekam da izađem na festivalsku pozornicu i pjesmu 'Živi, samo živi' izvedem na najbolji mogući način. Jako me zanima reakcija festivalske publike. Ovim putem ujedno želim i pozvati sve moje fanove koji su u mogućnosti da me podrže i 10. lipnja svakako dođu u Vodice na CMC festival", rekla je vedra i uvijek nasmijana Cecilija.

Kopirati
Drag cursor here to close