Posljednji programski koncert

Rock škola Mostar podsjetila na dobre stare hitove

Publika je na koncertu mogla vidjeti ukupno 17 bendova koji su pored obrada, pripremili i autorska djela.
Kultura / Glazba | 31. 05. 2019. u 07:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Polaznici Rock škole Mostar održali su posljednji koncert u programskoj 2018/2019. godini gdje su se predstavili sa domaćim pop - rock pjesmama, uglavnom iz perioda osamdesetih i devedesetih godina.

Koncert je održan u Muzičkom centru 'Pavarotti', a kao podrška mladim mostarskim rockerima stigli su roditelji, prijatelji, poznanici, te svi oni željni dobrih starih hitova.

Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog koncerta

Publika je na koncertu mogla vidjeti ukupno 17 bendova koji su pored obrada, pripremili i autorska djela. Session bend sa najboljom autorskom pjesmom osvaja snimanje singla u DK studiju Rock škole Mostar.

Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog koncerta

Ljubitelji urbane glazbe uživali su u izvedbama hitova Električnog orgazma, Jinxa, Partibrejkersa, Idola, Oktobra 1864, Riblje Čorbe i mnogih drugih. Pored 15 session bendova, nastupila su i dva benda s progresivnog odjela, a izvan natjecateljskog dijela.

Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog koncerta

Osnovne aktivnosti Rock škole Mostar podržava veleposlanstvo Kraljevine Norveške, SIDA - veleposlanstvo Švedske u Sarajevu, USAID-ov Program podrške marginaliziranim grupama i Grad Mostar.

Foto: Bljesak.info / Detalj s održanog koncerta
Kopirati
Drag cursor here to close