1. ožujka

Program manifestacije obilježavanja Dana neovisnosti BiH u Mostaru

Središnja manifestacija obilježavanja Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine u Hercegovačko - neretvanskoj županiji održat će se u Mostaru 1. ožujka 2022. godine.
Kultura / Flash | 26. 02. 2022. u 22:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Središnja manifestacija obilježavanja Dana neovisnosti Bosne i Hercegovine u Hercegovačko-neretvanskoj županiji održat će se u Mostaru 1. ožujka 2022. godine. 

Program manifestacije započet će u 13 sati, učenjem Fatihe i polaganjem cvijeća na mostarskim Šehitlucima. Svečana akademija povodom Dana neovisnosti održat će se u 13:30 sati, u Velikoj dvorani Narodnog pozorišta u Mostaru, uz sudjelovanje člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine, Šefika Džaferovića.

Također, u holu Narodnog pozorišta u Mostar, bit će upriličena  izložba ''Politički karakter Bosne i Hercegovine kroz stoljeća'' u organizaciji Muzeja Hercegovine.

Ovogodišnja manifestacija obilježavanja Dana neovisnosti realizirat će se pod pokroviteljstvom Edina Mušića, zastupnika u Zastupničkom domu Parlamenta Skupštine BiH, i Šerifa Špage, Predsjedavajućeg skupštine Hercegovačko-neretvanske županije, u organizaciji Narodnog pozorišta u Mostaru, Muzeja Hercegovine, Centra za kulturu Mostar i Pozorišta lutaka Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close