Široki Brijeg

Objavljen program jubilarnih 20. ''Brijeških zvona''

Projekt obuhvaća veliki broj kulturnih, sportskih i društvenih događaja koji se organiziraju na području Širokog Brijega i pod pokroviteljstvom Grada.
Kultura / Flash | 26. 04. 2019. u 10:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na službenoj stranici Grada Širokog Brijega objavljen je cjelogodišnje manifestacije ''Briješka zvona 2019''. 

Projekt obuhvaća veliki broj kulturnih, sportskih i društvenih događaja koji se organiziraju na području Širokog Brijega i pod pokroviteljstvom Grada.

Povodom svih tih događaja koje su objedinili u jedinstveni projekt i uvezali pod jednim imenom, Grad izdaje brošuru koja redoslijedom prati događaje kroz cijelu godinu.

Projekt ''Briješka zvona'' utemeljen je 1999. godine, i ove godine slavi 20. rođendan.

Predstavljanja knjiga, izložbe, večeri folklora, koncerti, kazališne predstave samo su neki od kulturnih događaja koji se redovito odvijaju u Širokom Brijegu u sklopu ovog projekta. Tijekom godine planira se niz izložbi koje i ne stignu obuhvatiti ovim projektom. Također, kroz godinu dana bude organiziran veliki broj kazališnih predstava, predstavljanja knjiga i drugih kulturnih sadržaja koji također ulaze u program ''Briješka zvona''.

Brošuru ''Briješka zvona 2019.'' možete preuzeti sa službenih stranica Grada Širokog Brijega, dok tiskani oblik možete preuzeti na info pultu na ulazu u Gradsku upravu.

Pokrovitelji projekta: Grad Široki Brijeg i JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close