Poezija

Na 'Neretvanskoj vedrini' pjesnici iz BiH, Srbije, Hrvatske i Slovenije

Kultura / Flash | 07. 08. 2017. u 09:09 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Šesta međunarodna karavana pjesnika i kantautora "Neretvanske vedrine 2017" održat će se od 9. do 13. kolovoza u Počitelju.

Spomenutu manifestaciju uspostavio je preminuli bh. pjesnik Admiral Mahić, a manifestacija "Noć Admirala Mahića" najavljena je za 10. kolovoza s početkom u 20 sati, u Galeriji "Mlaz" u Počitelju.

U programu "Neretvanskih vedrina 2017" sudjeluju pjesnici iz Srbije, Hrvatske, Slovenije i BiH, a u sklopu programa upriličit će se i izložba slika sarajevskog umjetnika Safeta Begića pod nazivom "Bururet".

Manifestaciju, u znak poštovanja lika i djela pjesnika Mahića, organizacijski su podržali Društvo za promociju kulturnog stvaralaštva "MLAZ - Počitelj" , Udruga "Prokultura Sarajevo", SPKD "Prosvjeta" iz Mostara, kao i Udruga umjetnika "Planet Poezija" iz Sarajeva.

Za završetak manifestacije planiran je poetsko-glazbeni program uz druženje s umjetnicima u subotu, 12. kolovoza, s početkom u 21 sat u "Ćorovića kući" u Mostaru, priopćeno je iz Udruge "Planet Poezija" iz Sarajeva.

Kopirati
Drag cursor here to close