Regionalni odbor

Mehramet Mostar od početka godine podijelio 375 paketa

Regionalni odbor Merhameta Mostar od početka godine realizirao je zimsku akciju podjele prehrambenih paketa
Kultura / Flash | 08. 02. 2023. u 13:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Regionalni odbor Merhameta Mostar od početka godine realizirao je zimsku akciju podjele prehrambenih paketa obiteljima slabijeg materijalnog stanja na području Hercegovine, u sklopu koje je podijeljeno 375 paketa vrijednosti 30.000 KM.

U suradnji s osnovnim odborima koji djeluju u sklopu Regionalnog odbora Merhameta Mostar te volonterima iz mnogih hercegovačkih mjesta uspješno smo realizirali distribuciju i podjelu 375 prehrambenih paketa obiteljima slabijega materijalnog u Mostaru,Konjicu, Jablanici, Prozoru, Čapljini, Ljubuškom, Stocu i Tomislavgradu.

Uz podršku Merhameta Norveške danas su u Stocu i Čapljini, a tijekom proteklog vikenda i u Tomislavgradu realizirali akciju distribucije ogrjeva za deset obitelji, navode iz Merhameta Mostar.

Ističu kako je Merhamet pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za narod Turske i Sirije, te su trenutno njihove aktivnosti fokusirane na apel građanima da iskažemo solidarnost sa ugroženim stanovništvom Turske i Sirije.

''Akcija će trajati do 6. ožujka i uvjereni smo da će građani Bosne i Hercegovine ponovo dokazati svoju solidarnost i podržati nastojanja da se koliko je moguće pomogne našim prijateljskim zemljama'', priopćeno je iz Merhameta Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close