obiteljska televizija

Laudato televizija – novi vjerski kanal počinje s emitiranjem

Kultura / Flash | 22. 12. 2015. u 08:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Predstavljen je sadržaj programa Laudato obiteljske televizije, način emitiranja, motivi te cilj pokretanja LTV-a, na press konferenciji 21. prosinca u hotelu Westin.

Na konferenciji su direktorica LTV-a, mr. oec. Ksenija Abramović te urednici pojedinih emisija predstavili sadržaj programa, način emitiranja, motive i cilj pokretanja LTV-a, koju se u javnosti neformalno naziva i prvom katoličkom televizijom u Hrvatskoj.

Laudato televizija je projekt angažiranih katolika laika željnih da Crkva u Hrvatskoj ima televizijski kanal koji će u svojim emisijama pratiti redoviti život Crkve koja je bogata mnogim stvarnostima i doprinosi svekolikom razvoju naše zemlje. Po takvom djelovanju Katoličke Crkve, između ostalog, odavno smo europska kulturna sredina značajnih dostignuća i ostvarenja. Prateći hod svog naroda, činila je to Crkva kroz stoljeća, a u novim i drugačijim okolnostima čini to i danas, želeći biti u službi općeg dobra cijelog društva. Laudato televizija je privatna inicijativa kojoj su osnivači udruga „Ime dobrote“, Laudato d.o.o. i Ksenija Abramović, direktorica Laudato televizije.

Laudato TV ima dopuštenje Agencije za elektroničke medije za emitiranje satelitom, kabelom i internetom na rok od deset godina.

Kopirati
Drag cursor here to close