12. travnja

Izbor najljepše markice Hrvatske pošte Mostar u 2015.

Kultura / Flash | 08. 04. 2016. u 11:29 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanost proglašenja najljepše markice Hrvatske pošte Mostar izdane u 2015. godini održat će se u utorak, 12. travnja s početkom u 11 sati u Glavnoj pošti Mostar (Ul. Tvrtka Miloša) u Mostaru.

Nakon proglašenja najljepše markice bit će izvučeni dobitnici nagrada koji su sudjelovali u nagradnoj igri „Izbor najljepše marke HP Mostar 2015.“. Prva nagrada, čiji je sponzor turistička agencija G-tour Međugorje, jeste putovanje u Rim za dvije osobe, dok je druga nagrada romantična večera u Herceg etno selu Međugorje za dvije osobe sponzora Herceg etno sela Međugorje. Osim dvije glavne nagrade bit će izvučeno još osam dobitnika vrijednih nagrada koje priprema Hrvatska pošta Mostar.

U Hrvatskoj pošti Mostar do sada je izdano više od 400 poštanskih markica različite tematike na kojima su zabilježene razne svjetske i domaće obljetnice, kulturni i povijesni događaji, blagdani, ljepote mitova, biljnoga i životinjskoga svijeta te mnoge druge teme. Najljepša markica birala se između 23 poštanske marke izdane u 2015. godini, a o najljepšoj odlučili su glasovi pristigli na glasačkim listićima u HP Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close