Problemi

Glumac Dragan Nikolić primljen u bolnicu

Kultura / Flash | 22. 05. 2015. u 07:23 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velikan srbijanskog glumišta, Dragan Gaga Nikolić, ponovno je u bolnici Kliničkog centra u Beogradu, gde je u veljači operiran na Klinici za digestivne bolesti.

Kako 'Novosti' saznaju iz krugova bliskih obitelji, jedan od najpopularnijih glumaca je poslije oporavka u ponedjeljak prebačen na kućno liječenje, ali se zbog visoke temperature opet nalazi na odjelu Intenzivne njege, objavio je B92.

I mada neki mediji objavljuju da je njegovo stanje znatno pogoršano, da je zbog nemogućnosti disanja priključen na aparate i da se liječnici bore za njegov život, po informacijama do kojih su došle 'Novosti', Nikolić nije u tako kritičnom stanju, a na odjelu Intenzivne njege je zbog zaštite od eventualnih infekcija.

Prije nego što je u ponedjeljak napustio bolnicu bio je znatno oporavljen. Uz Milenu Dravić, njegovu suprugu, gotovo svakodnevno ga je obilazio njegov kolega i prijatelj Žarko Laušević, koji boravi u Beogradu zbog snimanja novog filma. Nikolić je dosta vremena provodio u razgovoru sa njim i bio je dobro raspoložen.

Da podsjetimo, Nikolić je u listopadu 2014. godine primljen u bolnicu zbog problema sa digestivnim traktom, gdje je proveo nekoliko dana na kirurgiji Kliničkog centra u Beogradu.

Iako je prije nekoliko godina "kuburio" sa problemima sa kičmom, za beogradske medije je rekao da je njegovo zdravstveno stanje "privatna stvar". Pojedini mediji su tada pisali da je Nikolić bio na ispitivanjima zbog problema sa debelim crijevom, prenio je B92.

Kopirati
Drag cursor here to close