Sudjelovanje

Street Art poziva umjetnike

Oblasti u kojima se možete konkurirati su sva područja likovnog i vizualnog izražavanja; mural, instalacija, skulptura, video-multimedija, fotografija, nove tehnologije kao i vještine i znanja koje su dio street art kulture.
Kultura / Flash | 09. 05. 2019. u 12:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U pripremi je 8. Street Arts Festival u Mostaru koji će se održati od 1. do 8. rujna 2019. godine.

Povodom toga, organizatorice su objavile natječaj za sudjelovanje za umjetnike i kreativce iz Bosne i Hercegovine, koji imaju priliku realizirati svoje ideje u javnom prostoru Mostara kao i u programskom dijelu festivala. 

Ujedno učešće na mostarskom Street Arts festivalu je odlična prilika mladim umjetnicima za afirmaciju i umrežavanje s autorima iz cijeloga svijeta koji će posjetiti festival.

Oblasti u kojima se možete konkurirati su sva područja likovnog i vizualnog izražavanja; mural, instalacija, skulptura, video-multimedija, fotografija, nove tehnologije kao i  vještine i znanja koje su dio street art kulture.

Riječ je o jednom iznimno važnom umjetničkom projektu koji egzistira od 2012. godine i svojim je održavanjem omogućio da se unaprijedi likovna scena, oživi javni prostor i kulturni život  Mostara, umreže umjetnici iz cijeloga svijeta te utemelji snažna multikulturalna umjetnička platforma koja iz godine u godinu doprinosi društvenoj zajednici.

Festival organizira neformalna grupa kulturnih radnica, umjetnica i aktivistica uz partnersku podršku Udruženja Fora, OKC Abrašević, LDA Mostar i Vijeća mladih Grada Mostara.

Kopirati
Drag cursor here to close