"The Creel House"

Stranger Things: Prodaje se kuća u kojoj je odrastao Vecna

Svi veliki fanovi znaju za kuću "The Creel House", a sama pomisao na nju izaziva nam strah.
Kultura / Film TV | 07. 11. 2022. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtoj sezoni Netflixove serije 'Stranger Things' upoznati smo s prošlošću jednog on najvećih negativca – Vecne, a s time i s njegovim djetinjstvom koje je vezano uz jezivu kuću u kojoj je odrastao.

Svi veliki fanovi znaju za kuću "The Creel House", a sama pomisao na nju izaziva nam strah. U njoj se odvijala i posljednja borba protagonista s Vecnom, piše Journal

Ono što je posebno zanimljivo "The Creel House" zaista postoji i to u gradu Romeu u saveznoj državi Georgiji, a sada se ova velebno zadnje prodaje za 1, 5 milijuna dolara, piše CNBC.

Kuća sa 7 spavaćih soba, 7 kupaonica, prostire na oko 557 četvornih metara i ima tri kata. Sadašnji vlasnici, bračni par, kupili su nekretninu 2019. za 350.000 dolara i uložili više od 500.000 dolara u renoviranje i vraćanje kući izvorni viktorijanski sjaj s modernim prizvukom.

Za potrebe snimanja serije, kuća je transformirana tako da poprimi jezivu atmosferu. Međutim, vjerni fanovi mogu prepoznati prostorije iz najvažnijih scena, kao što je blagovaonica, salon i dnevni boravak.

Kuća je izgrađena 1882. godine i ostali su mnogi izvorni detalji, uključujući ručno izrađene ugradbene police za knjige, ormariće i starinski zidni sef. Kuća stara 140 godina također ima nekoliko modernih detalja. Renovirana kuhinja sadrži sve nove uređaje, ormariće po narudžbi i otok presvučen crnim mramorom.

Na imanju se nalazi i gostinjska kuća građena u gotičkom stilu, a smještena je iza glavne kuće. Sastoji se od dnevne sobe, dvije ili tri spavaće sobe, kuhinje i renovirane kupaone.

Interijer kuće zbilja je veličanstven. Svojim visokim stropovima, parketom i ugradbenim elementima sigurno će nekome biti savršen dom. Da je riječ o luksuznoj kući, potvrđuju i renovirane spavaće sobe koje su prostrane, a većina njih ima kamine i vlastite kupaonice s bijelim mramornim podovima i staklenim tuševima. Kako bilo, ovo će velebno zdanje nekome poslužiti kao idealna investicija. Opustiti se možete na trijemu ili balkonu s pogledom na prirodu.

Kopirati
Drag cursor here to close