Obožavatelji u transu

Otkrivena prva scena pete sezone Stranger Thingsa

"Sezona 5. Poglavlje 1. Scena 1. Zvuk hladnog vjetra. Zavijanje stabala. I... Dječji glas. Pjeva poznatu pjesmu", piše u objavi.
Kultura / Film TV | 07. 11. 2023. u 12:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čini se kao da je prošlo cijelo jedno stoljeće otkad smo u srpnju prošle godine gledali posljednju epizodu četvrte sezone Stranger Thingsa, a do sljedeće i ujedno posljednje sezone vjerojatno ćemo morati čekati još neko vrijeme.

Međutim, scenaristi serije odlučili su fanovima pružiti mali teaser, što je bilo dovoljno da krenu razne teorije.

Scenaristi su na službenom profilu na X-u otkrili uvodnu scenu kojom će početi peta sezona, prenosi Index.hr

"Sezona 5. Poglavlje 1. Scena 1. Zvuk hladnog vjetra. Zavijanje stabala. I... Dječji glas. Pjeva poznatu pjesmu", piše u objavi.

Eto, to je to. Tako počinje peta sezona. Objava je potaknula brojna nagađanja fanova o tome kome dječji glas pripada, gdje se odvija scena i što se zapravo događa.

"Sigurno je Will", napisao je jedan fan, a drugi je podsjetio na trenutak iz 7. epizode 1. sezone kada Will leži na podu i pjeva pjesmu Should I Stay or Should I Go.

Međutim, bilo je i nezadovoljnih fanova. Jedan je napisao: "Zafrkavate nas mrvicama... molim vas više", a drugi se nadovezao: "Kako nas ostavljate u neizvjesnosti (P.S. jedva čekam 5. sezonu)".

Inače, prije godinu dana braća Duffer otkrila su da će se prvo poglavlje nove sezone zvati The Crawl. Još uvijek nije određen datum izlaska, no fanovi se nadaju da neće trajati predugo.

Kopirati
Drag cursor here to close