Imam dovoljno

Jim Carrey napušta glumu

"Idem u mirovinu, prilično sam ozbiljan''
Kultura / Film TV | 01. 04. 2022. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jim Carrey povlači se iz glume, piše Daily Mail. Poručio je kako je "dovoljno učinio" i otkrio daljnje planove.

"Idem u mirovinu, prilično sam ozbiljan. Ovisi - ako mi anđeli donesu još neku skriptu napisanu zlatnom tintom, koja će mi reći da ljudi to moraju vidjeti, možda nastavim glumiti, ali pravim pauzu", ispričao je glumac.

"Stvarno volim svoj miran život i tako se osjećam. To je nešto što možda nikada nećete čuti od drugih poznatih osoba, ali imam dovoljno. Učinio sam dovoljno", dodao je.

Glumac se proslavio ulogom u seriji In Living Color, koja je lansirala njegovu karijeru. Od tada je samo nastavio nizati velike uloge.

Video: Top 10 Jim Carrey Movies

Carrey je ostvario brojne zapažene uloge u filmovima poput: Ace Ventura: Šašavi detektiv, Glup i gluplji, Kako je Grinch ukrao Božić, Vječni sjaj nepobjedivog uma, Reci Da, Frka s Dickom i Jane...

Inače, Jim Carrey nedavno je došao u središte pozornosti nakon što je javno kritizirao Willa Smitha zbog skandala koji je napravio na Oscarima.

"Odmah iduće jutro objavio bih da tužim Willa za 200 milijuna dolara. Taj video će tu biti zauvijek", rekao je Carrey za CBS. Dodao je da je Smitha nakon incidenta s pozornice trebalo ispratiti osiguranje ili ga čak uhapsiti.

Kopirati
Drag cursor here to close