Tko bi rekao...

Jessica Alba i Mike Epps glumaci s najgorim filmovima

Albina ekološka tvrtka "The Honest Company" u međuvremenu je dosegnula tržišnu vrijednost od milijarde dolara, ali kao glumica, Jessica je očito bila manje uspješna negoli se vjerovalo.
Kultura / Film TV | 06. 12. 2018. u 23:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Youtube / Jessica Alba u filmu Sin City 

Jedna od najljepših glumica suvremenog filmskog doba, Jessica Alba, uspješna je i poduzetna žena, ali ispostavilo se da ona ujedno prednjači na listi najvećih filmskih promašaja u posljednjih 20 godina.

Albina ekološka tvrtka "The Honest Company" u međuvremenu je dosegnula tržišnu vrijednost od milijarde dolara, ali kao glumica, Jessica je očito bila manje uspješna negoli se vjerovalo.

Kako je objavljeno na The Wrap stranici, Alba je dosad pozitivne kritike dobila samo za jedan film - "Sin City". Ostali filmovi kao što su "Fantastic Four" ili "Predigra za brak" naprosto su pregaženi od strane kritike.

Video: Jessica Alba Sin City Stripper complete 

Njezina imenjakinja Jessica Biel nije joj daleko ''odmakla'. Kritika je njezinu ulogu u trileru "The Sinner“ ocijenila solidnom, ali što se tiče drugih ostvarenja, supruzi Justina Timberlakea nije puno toga polazilo za rukom, te je završila na drugoj poziciji nimalo ugodne liste loših filmova.

Na trećoj je poziciji još jedna ljepotica, Heather Graham, koja nije imala preveć zapaženih uloga kad su u pitanju filmovi s komercijalnim uspjehom, a ni kritika ju nije pomazila.

Foto: GoCompare.com / Statistika za glumice

Australijske glumice Radha Mitchell (4.) i Kathy Bates (5.) također su visoko pozicionirane. Neobično je da Kathy Bates spada u kategoriju glumica s lošim kritikama, zna li se da ima Oscara za film "Misery", kao i još dvije nominacije ("About Schmidt", "Primary Colors").

U top deset su i glumačka imena: Ashley Judd (6.), Kate Hudson (7.), Amanda Seyfried (8.), Dakota Fanning (9.) i Salma Hayek (10.).

Foto: CNN / Mike Epps 

Kod muškaraca ovu anti-listu predvodi Mike Epps ("Death Wish"), dok je Kevin Pollak na drugoj poziciji (poznat iz "Privedite osumnjičene", "End of Days"), a treći je američki glumac Josh Duhamel.

Iznenađenje je da se Robin Williams ("Tatica u suknji", "Društvo mrtvih pjesnika", "Dobri Will Hunting"), koji si je 2014. godine oduzeo život, našao na četvrtom mjestu liste neuspješnih glumaca. Gerard Butler je na petoj poziciji.

Adam Sandler je na šestoj poziciji, što i nije neko iznenađenje, a top 10 čine još: John Travolta (7.), Stephen Dorff (8.), Neal McDonough (9.) i Christopher McDonald (10.).  

Foto: GoCompare.com / Statistika za glumce
Kopirati
Drag cursor here to close