6. srpnja

Hollywood ponovno pokreće filmsku produkciju s Avatarom i Jurskim svijetom

Kamere bi se u studijima Pinewood ponovno trebale postaviti 6. srpnja, potvrdili su iz Universala. a snimanja će se provoditi uz vrlo rigorozne mjere sigurnosti.
Kultura / Film TV | 16. 06. 2020. u 11:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon tromjesečne stanke zbog pandemije koronavirusa, tvrtka Universal ponovno pokreće snimanja u u Velikoj Britaniji, gdje se nastavlja produkcija filma 'Jurski svijet: Dominion'.

Kamere bi se u studijima Pinewood ponovno trebale postaviti 6. srpnja, potvrdili su iz Universala. a snimanja će se provoditi uz vrlo rigorozne mjere sigurnosti.

Bit će to jedna od prvih većih filmskih produkcija koja ponovno započinje s radom nakon početka snimanja filma Jamesa Camerona 'Avatar' za "20th Century Studios".

Ono je nastavljeno u ponedjeljak na Novom Zelandu.

Producent filma Jon Landau, glumci i ostali članovi filmske ekipe po povratku na Novi Zeland dva su tjedna proveli u karanteni.

Rad na filmu "Jurski svijet: Dominion", u kojemu glavne uloge imaju Chris Pratt i Bryce Dallas Howard, naprasno je prekinut sredinom ožujka zbog pandemije koronavirusa

Nove mjere uključuju dvotjednu karantenu za glumce i članove filmske ekipe koji stižu u Veliku Britaniju te često provođenje testiranja na koronavirus, na antitijela i svakodnevno mjerenje tjelesne temperature.

Na setovima će se postaviti 150 punktova za dezinfekciju ruku, a uspostavit će se i "zelena zona" u kojoj će glumci biti podvrgnuti rigoroznijem testiranju, kazali su predstavnici Universala, prenosi Hina.

'Jurski svijet: Dominion' u kinima bi se trebao početi prikazivati u lipnju 2021.

Holivudski portal Deadline, koji je prvi objavio vijest o nastavku snimanja piše da će Universal na sigurnosne mjere utrošiti oko pet milijuna dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close