Samo za hrabre

Društvene mreže složne: Ovo je najpotresniji film

Posebnu pozornost je film privukao zbog velikog odaziva publike, a gledatelji su odmah otišli na platforme društvenih medija poput Twittera kako bi podijelili svoja razmišljanja o filmu.
Kultura / Film TV | 15. 06. 2022. u 11:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Harper Marlowe, udovica, odluči provesti odmor sama u malom selu Cotson nakon očitog samoubojstva njezina supruga Jamesa.

U flashbackovima se otkriva da se Harper, zasićena Jamesovim čestim emocionalnim ispadima, namjeravala razvesti od njega, što je navelo Jamesa da joj prijeti samoubojstvom, piše Miss7.hr

Uskoro će svjedočiti njegovom padu s balkona... Da se odmakne od svega Harper unajmljuje kućicu na selu. Naravno, na samotnom mjestu. Šećući šumom nailazi na stari, zaboravljeni željeznički tunel i tajanstvenog muškarca koji je počinje loviti. Uspije pobjeći, no kasnije, dok u sigurnosti kućice chata s prijateljicom Riley, u vrtu ugleda muškarca koji ju je pratio iz tunela... Mi smo se već naježili, a ti?

Scenarij za film Men ("Muškarci") napisao je, a i režirao ga Alex Garland, koji potpisuje uspješnice poput filmova Ex Machina (2014.) i Annihilation (2018.), a riječ je o folk hororu u kojem glume Jessie Buckley i Rory Kinnear u ulozi muškarca koji joj je iznajmio kuću.

"Ono što počinje kao uzavreli strah postaje potpuno oblikovana noćna mora, nastanjena njezinim najmračnijim sjećanjima i strahovima" opisao je sinopsis za "grozan horor koji mijenja oblik" dodaje.

Posebnu pozornost je film privukao zbog velikog odaziva publike, a gledatelji su odmah otišli na platforme društvenih medija poput Twittera kako bi podijelili svoja razmišljanja o filmu.

Jedan je napisao: "Men' je jedna od najuznemirujućih stvari koje sam ikada vidio". Drugi je dodao: "Napeto, zastrašujuće, potresno. Držat će me sigurno nekoliko tjedana!".

Kopirati
Drag cursor here to close