Dream team babe

Legendarne bake na Mostar film festivalu

Redateljica Lejla Zvizdić donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe.
Kultura / Film TV | 19. 10. 2020. u 09:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na mostarskom Sveučilištu u Mostaru od danas kreće prikazivanje filmova Dokumentarnog dijela programa, u okviru 14. Mostar film festivala. Danas od podne svi posjetitelji imaju priliku gledati film o bakama koje su otkrile formulu sretnog života – "Dream team babe", Lejle Zvizdić.

Redateljica donosi priču o ženama koje svojim načinom života u sedmom desetljeću ruše stereotipe.

Godine su samo broj, poručuju i svojim primjerom pokazuju Kata Mihaljević, Nada Lauc, Jagoda Lauc, Blagica Skoko, Franka Šunjić i Ana Škorput, umirovljenice iz Ljubuškog koje su u trećoj životnoj dobi odlučile formirati 'Dream team babe', najstariji glazbeni bend na svijetu. 

Foto: Bljesak.info / Dream Team babe iz Ljubuškog

Neobična grupa od šest baba nevjerovatnim šarmom i zaraznom veselošću plijeni pažnju gdje god se pojavi, a njihove pjesme pjevaju se širom regije.

„Svi naši posjetitelji imat će priliku danas upoznati naše popularne bake, provesti ugodno podne uživajući u legendarnom filmu koji pokazuje koliko su pozitivnost, vedar duh i optimizam lijek za dug isretan život“, poručili su iz organizacijskog tima MOFF-a.

Nakon projekcije filma o bakama, u okviru Dokumentarnog programa bit će prikazani filmovi "Anonimno jato" i "Naš Hajduk".

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje!

Kopirati
Drag cursor here to close