Grad potpisao ugovor s izvođačem

Široki Brijeg: Ubrzo počinju radovi na rekonstrukciji parka Sajmište i kanjona Borak  

Vrijednost ugovora iznosi 529.403,92 KM, a svi radovi u parku i kanjonu će biti dovršeni u roku od četiri mjeseca.
Gospodarstvo / Ulaganja | 08. 06. 2018. u 08:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Uredu gradonačelnika Širokog Brijega potpisan je Ugovor za infrastrukturne radove na lokalitetima park Sajmište i kanjon Borak. Ugovore su potpisali u ime Grada Širokog Brijega gradonačelnik Miro Kraljević i u ime izvođača A3 d.o.o. direktor Josip Kožul.

Radovi će se izvoditi u sklopu projekta ADRIATIC CANOYNS ADVENTURE TOURS – ADRIATIC CANYONING koji je financiran kroz Financijski Sporazumu za Interreg-IPA trilateralni Program prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina – Crna Gora (IPA II) 2014-2020.

Infrastrukturni radovi obuhvaćaju: Rekonstrukciju parka Sajmište gdje je planirana rekonstrukcija parka, instalacija sustava za navodnjavanje i kanalizaciju, električne instalacije (postavljanje rasvjete), nabava parkovne opreme; dječje igrališta; rekonstrukciju ulice od parka Sajmište prema restoranu Borak i priprema brdskih šetnica kroz kanjon Borak (popravak šetnica i izgradnja četiri odmarališta).

Vrijednost ugovora iznosi 529.403,92 KM, a svi radovi će biti dovršeni u roku od četiri mjeseca.

Kako doznaje Bljesak.info, radovi bi trebali početi u ovom mjesecu.

Ostatak planiranih sadržaja u projektu realizirat će se u 2019. godini. Završetak projekta planiran je za kraj 2019. godine, priopćeno je iz Gradske uprave Širokog Brijega,

Kopirati
Drag cursor here to close