Prvi kupači na krovnim bazenima luksuznog naselja SPK Centar u Trebinju

Gospodarstvo / Ulaganja | 14. 08. 2020. u 12:04 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jednom od najsunčanijih gradova Bosne i Hercegovine, nedavno je podignut novi stambeno poslovni kompleks SPK Centar, sa luksuznim stanovima, prekrasnim panoramskim terasama, podzemnim garažama i nadzemnim parking mjestima. Ono što ovaj projekat razlikuje od dosadašnjih je to da po prvi put zgrade na krovu imaju bazene koji će biti dostupni samo stanarima ovog luksuznog kompleksa. Nedavno su i prvi kupači na krovnim bazenima imali priliku da uživaju u nesvakidašnjem ambijentu, kupanju i magičnom pogledu na panoramu Trebinja.

Video: 

Projektom SPK Centar planirana je izgradnja ukupno 7 stambenih objekata, od kojih su u prvoj fazi podignute 3 zgrade , dok su trenutno u izgradnji još 2 objekta – Objekat 1 i 3, a u planu je izgradnja objekata 5 i 7.  

Prema riječima prodavca, prilikom projektovanja SPK Centra zadovoljeni su najviši standardi kvaliteta, naročito kada je u pitanju zvučna i termo izolacija.

Za oblaganje zidova u kuhinjama i kupatilima koristi se porcelanska keramika I klase. Za izradu podova upotrebljava se hrastova parketna daska, dok su otvori u stanovima izrađeni od PVC bravarije, šestokomornih profila, zastakljeni 3-slojnim staklom sa Low-e premazom i roletnama na elektro pogon.   

Ulazna vrata u stanove su protivprovalna, protivpožarna, visokog stepena sigurnosti i dodatno su ojačana. Stanovi su opremljeni posebnom opremom za grijanje i hlađenje – Multi- split sistem, tj. sistemom sa jednom vanjskom i više unutrašnjih jedinica; te posjeduju sopstveni vodomjer i interfon sa video prikazom. Svi objekti raspolažu električnim liftovima i prilagođeni su za korištenje osobama sa invaliditetom.

Za ovaj trebinjski biser trenutno vlada veliki interes od strane inozemnih i domaćih kupaca, pa u slučaju da ste jedan od njih, posjetite “Hercinvest” showroom - prezentacioni  salon koji se nalazi na glavnoj ulici u Trebinju, preko puta gradilišta Stambeno poslovnog kompleksa “Centar” ili se informirajte putem web stranice hercinvest.com

Kopirati
Drag cursor here to close