Umjetnost?

Povijesni projekt: Drugačije truskanje na ulazu u Mostar

Dionica, na čijem god proračunu da je bila, samo je novi dokaz krpljenja zakrpljenog
Gospodarstvo / Ulaganja | 25. 05. 2020. u 14:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Teško je povjerovati, ali sjeverni ulaz u Mostar, onaj koji je jedan od treskavih dokaza nebrige, dobio je novi sloj asfalta. Doduše, ne cijelom cestom, nego samo dijelovima.

Tako će truskanje biti nešto drugačije nego je do sada bilo.

Foto: Bljesak.info / Pokrpani ulaz u Mostar

Dionica, na čijem god proračunu da je bila, samo je novi dokaz krpljenja zakrpljenog i nikakvo je jamstvo da će vožnja tom cestom biti sigurnija i ugodnija i da će Mostar dobiti normalan ulaz u grad.

Inače, Grad Mostar, kojeg Šveđani prozivaju zbog netransparentnosti, pomalo se šminka. Neke stvari odrađuju građani na svoju ruku, a neke stvari radi i Grad na svoju ruku. Tako je mostarski gradonačelnik rekao kako su novce od kolektora, uz dobro upravljanje, koristili i za prometnice i pješačke staze.

Foto: Bljesak.info / Pokrpani ulaz u Mostar

Ipak tu dionicu planira sređivati J.P. Ceste Federacije BiH. Oni su, stoji u nabavi, 18 tisuća maraka platili Glavni projekt rekonstrukcije ceste M17.4 od ulaza u naselje Zalik do spoja na cestu M17, što prethodi konačnoj obnovi. Upravo taj dio ceste, zbog učestalih prometnih nesreća, za sada samo puni rubrike crne kronike.

Foto: Bljesak.info / Pokrpani ulaz u Mostar
Kopirati
Drag cursor here to close