"Galop Digital"

Poduzetnica s višegodišnjim iskustvom iz SAD-a pokrenula posao u Travniku

Lovrinović je pokrenula IT firmu "Galop Digital" i već bilježi prve rezultate, priopćeno je iz projekta "Diaspora Invest".
Gospodarstvo / Ulaganja | 23. 10. 2018. u 11:43 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Total Croatia new / Biljana Lovrinović

Biljana Lovrinović, poduzetnica s višegodišnjim iskustvom u marketingu u Sjedinjenim Američkim Državama, a koja se bavi brand i marketing konzultantskim uslugama, nakon više od dva desetljeća u inozemstvu odlučila je pokrenuti posao u rodnom Travniku.

Lovrinović je pokrenula IT firmu "Galop Digital" i već bilježi prve rezultate, priopćeno je iz projekta "Diaspora Invest".

Prepoznala šansu u BiH

''Prepoznala sam šansu u našoj zemlji i sposobnost mladih ljudi u mom Travniku. Pokrenuli smo 'Galop', kompaniju koja se bavi digitalnim marketingom te izradom web stranica, s fokusom na američke kompanije kao klijente, a polako se sada okrećemo i europskom tržištu'', dodaje Lovrinović.

Nova radna mjesta se otvaraju postepeno, te smatra da je izuzetno važno osigurati visoku kvalitetu i profesionalnost realiziranih usluga, jer time Bosanci i Hercegovci kreiraju imidž odgovornih radnika koji mogu postići rezultate uz pristupačnu ponudu i ponuditi trajna rješenja.

''Svaka osoba u timu odlično govori i piše engleski jezik, razumije poslovnu kulturu, te smo već dobili brojne pozitivne ocjene. Također, lokalna zajednica nam je od velike pomoći. Svi su sretni što bosanskohercegovačka dijasporska zajednica želi uložiti svoj novac i resurse ovdje, te svi žele dati doprinos tom iskoraku'', napominje Lovrinović.

Dobila podršku USAID-a

Ističe da je kompanija dobila podršku i od USAID Projekta "Diaspora Invest", gdje je puno važnije od svake financijske podrške spremnost za suradnju i ohrabrenju za nove investicije u BiH.

Lovrinović želi da kroz suradnju s lokalnom zajednicom da svoj doprinos radu s mladim, educira ih i pozitivnim promjenama ohrabri u zajedničkom oblikovanju pozitivne poslovne atmosfere u BiH.

''Ulažemo u BiH, te želimo prenijeti znanje i osigurati nove prilike za izlazak naših kompanija na globalno tržište i konačno ponuditi nadu da je drugačija budućnost moguća. Ne možemo sami, to možemo samo ako svi zajedno prepoznamo šansu u onome što bh. dijaspora može ponuditi'', zaključuje Lovrinović.

Kopirati
Drag cursor here to close