#NaučiPrimijeniKreni

Otvorene prijave za program "Coca-Colina podrška mladima u BiH"

Tijekom ovogodišnje Coca-Coline podrške mladima će biti organizirane posebne Q&A sesije sa nekim od najuspješnijih i najinspirativnijih bh. poduzetnika.
Gospodarstvo / Ulaganja | 28. 04. 2021. u 20:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Coca-Cola HBC B-H Sarajevo nastavlja sa realizacijom projekta Coca-Colina podrška mladima, a prva ovogodišnja edukacija će biti organizirana 6. svibnja s temom ''Započeti karijeru u velikom sistemu''.

Budući da su zdravlje i sigurnost predavača, suradnika i učesnika i dalje na prvom mjestu ovogodišnje radionice će biti organizirane u online formatu, putem Zoom platformeu okvirnom trajanju od 60 minuta. Prijave za sudjelovanje su obavezne, a prijavni obrazac nalazi se na linku.

”Projekt Coca-Colina podrška mladima u BiH nacionalni je program kompanije Coca- Cola HBC, koji prepoznaje, razvija, osnažuje i motivira na uspjeh sudionike, čineći ih konkurentnijim na tržištu rada. Početkom 2020. godine Coca-Cola HBC B otkazala je planirane radionice zbog brige za zdravlje i sigurnost, ali naučili smo živjeti, raditi i doprinositi zajednici u novim okolnostima. Stoga, pozivam sve mlade ljude u potrazi za novim znanjima i vještinama, ohrabrenjem i novim uvidima da se prijave na neku od 20 planiranih sesija, da nauče, primijene i krenu dalje”, rekla je Irina Ionescu, direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC za Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Sloveniju, najavljujući novu, inoviranu sezonu Coca-Coline podrške mladima u BiH.

Radionice su prethodnih godina organizirane u više od 10 općina i gradova i cijele Bosne i Hercegovine, ali ove godine, zbog pandemije, „sele“ se u online svijet, čime se otvara mogućnost za mlade iz cijele zemlje, iz svih lokalnih zajednica da sudjeluju.

#NaučiPrimijeniKreni

Nauči više, primijeni znanje i kreni dalje je moto Coca-Coline podrške mladima koja nudi sticanje znanja potrebnog za snalaženje na tržištu rada, s posebnim osvrtom na "novu normalnost", odnosno uvjete pandemije. Budući da je aktualnost i svrsishodnost tema jedan od najvažnijih kriterija pri planiranju programa, ovogodišnje teme radionica, između ostalih, su:

• Kako započeti karijeru u velikom sistemu
• Financijska pismenost
• Otključavanje unutrašnje genijalnosti
• Poduzetnički mindset
• Skok u digitalno tržište rada
• Mentalno zdravlje
• Budi KUL-I-TI!

Tijekom ovogodišnje Coca-Coline podrške mladima će biti organizirane posebne Q&A sesije sa nekim od najuspješnijih i najinspirativnijih bh. poduzetnika.

Iako primarno namijenjene mladima 18 – 30 godina, na radionicama mogu sudjelovati svi, sa napomenom da mlađi od 18 mogu pratiti program uz prethodnu pismenu suglasnost roditelja. Program mogu pratiti i stariji od 30 godina ukoliko spadaju u ranjive kategorije nezaposlenih ili na drugi način osjetljivih grupa (nacionalne manjine, osobe sa poteškoćama ili invaliditetom...) kao i ljudi koji su ostali bez posla zbog pandemije.

Radionice Coca-Coline podrške mladima su, i uvijek će biti, besplatne za sve sudionike.

Kopirati
Drag cursor here to close